2777
2789
عنوان

چرا همیشه گشنمه

172 بازدید | 7 پست

دیابت ندارم باردار هم نیستم ،  همه ازمایشاتم هم نرماله ، من قبلا خیلی سالم خور بودم همیشه سبزی و سالاد و میوه تازه مصرف میکردم الان یه مدته بدم اومده فقط غذا های پر کالری و ناسالم دلم میکشه بخورم ،پر حجم پر روغن ،برنج زیاد ،  یهویی  نصف شب یه جوری گشنه میشم پا میشم ماکارونی درست میکنم میخورم ، اصلا سابقه نداشته این وضعیتم . خسته شدم از بس خودمو کنترل کردم این چند وقت با این حال سه کیلو در عرص دو هفته رفتم بالا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن با خودت این کارو 

بدن بعد ی مدت دگ جواب نمیده

من از بچگی ی مقدار کم اضافه وزن داشتم 

بعد بارداری وزنم رفت بالا و بعد سزارین افسردگی شدید گرفتم هی خوردم خوردم ی موق ب خودم اومدم دیدم ۱۰۶ کیلو شدم شروع کردم ب رژیم و ورزش وزنمو اوردم تا ۶۸ نگه داشتم تا پارسال ک رفیقم رفت تو کما و افسردگیم ب شدت بیشتری برگشت از عید تا الان ۱۳ کیلو وزن اضافه کردم. و یکماهه خودمو کشتم نتوستم کم کنم☹️☹️

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
۳۷ سالم ، نه خیلی زود خسته میشم ، ویتامین د تیرویید و اهن خونم خوبه

خب جوونی برا همین میخوری

نه تو برای اینکه ببینی بدنت چطوره خودتو مقایسه کن با افراد ۵۰ سال 

ببین چه مرد و چه زن ۵۰ یا ۶۰ ساله بدنشون ازت قویتر و محکم تره یا نه

من هم دقیقا همینم قبلنا کاهش وزن شدیدی داشتم الان دو برابر اضافه کردم قبلنا چربی مفید و مضر شیرینی طبیعی و مصنوعی و نمک رو هم حذف کرده بودم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بااجازه استارتر عزیز 

دوستان ی راهکاره دعا چیزی اگر بلدین لطفا

اومدم یه جا مهمونی خواستم بخوابم از ساعت ۱۲ تا الان نتونستم اینقدر که اینجا سوسک داره دیگ چیشام باز نمیشه نمیدونم باید چیکارکنم لامپ رو روشن گذاشتم آهنگ گذاشتم بازم پرسوسکه 🥺🥺