2777
2789

بخیه هاتون چقدر طول کشید تا کاملا خوب شدن و زخم جوش خورد

و بعد جه مدت رابطه رو شروع کردین

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

ده روز کاملا خوب شد 

دو ماه بعد رابطه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نمیدونه میشه جای غیر از بیمارستان زایمان طبیعی کرد یا نه؟

کجا؟، خونه؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

تا دوهفته تقریبا خوب شدبعدچهل روز رابطه داشتم

چه خوب خداروشکر

والله من دو هفته زایمان کردم از شوهر زندگیم دورم خونه مامانمم 

با شیاف فقط میتونم این درد وحشتناک رو تحمل کنم هنوز درد  دارم💔

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

تقریبا ۲ هفته بعدش کامل خوب شد 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
ببخشید ی سوال اینکه میگن شکلش عوض میشه گشاد میشه درسته ؟ خیلی تغییر میکنه؟ بد میشه ؟

نه والله واسه من همونه فقط هنوز زخمم جوش نخورد البته میگن زمان میبره من دو هفته اس زایمان کردم

دردش خیلیییی وحشتناکه برام حتی گریه میکنم