2777
2789
عنوان

هدیه ورود به مدرسه

155 بازدید | 12 پست

سلام مامانا من یه دختر کلاس اولی دارم که به مناسبت ورودش یه مدرسه میخوام بهش کادو بدم که اون روز براش خاص باشه

یه عروسک ۵۰ سانتی براش خریدم 😅 حالا کمک کنید

روز اول از مدرسه برگشت بهش بدم؟

بزارم رو تختش یه بادکنک هلیومی بدم دستش سورپرایز شه یا بزارپ در ورودی خونه تو یه جعبه بزرگ زنگ رو بزنم بیاد جعبه رو ببینه

کمک کنید لطفا

کیکم درست کنم براش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یو هفته نزار بره

چرا؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بعد مدرسه ببرش بستنی بخورید همونجا بهش بده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چندروز بعد از شروع ببر مدرسه خانمش بهش بده خیلی بیشتر خوشحال میشه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

عالیه😍 آفرین به شما مامان خوش ذوق

بچتون از همین الان درک میکنه واسه خانوادش اهمیت داره

حتی برای چیزای کوچیک و معمولی

عروسکشو به همراه چندتا خوراکی بزارین تو اتاقش

وقتی از مدرسه برگشت یهو ببینه و سورپرایز بشه

خستگی و نگرانی های اون روزش از تنش در بره

اون شبم یه شام خوشمزه + کیک خونگی + دورهمی خانوادگی

دیگه محشر میشه🤤🤤

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)