2777
2789
عنوان

خانومای متاهل حق دارینا

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 31 پست
به نظرم اونیکه باید بزنن جر بدن شوهرشونه که با نگاهش داره خیانت میکنهنمیگم طرفی که با متاهل وارد راب ...

این مبحث خیلی گسترده‌س . منم اونقد احمق نیستم بیام بگم قطعی ک ما خانوما مقصریم! یه تاپیکی تو سایت دیدم و مطمئنم خود اون دختر خونده. همین برام کافیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات درسته ها

اما من ترجیح میدم تو این موقع دهن شوهرمو سرویس کنم که جوری رفتار کرده که یه هرزه ذوق کنه

اون دختر یا زن مطلقه یا گاها شوهردار که به من تعهدی ندارن اونا به خودشونم ندارن پس توقعی ندارم

اما شوهری که باید متعهد باشه و نیست لایق اون جر دادنه که گفتی

این بهتره الان زنا بیشتر از مردا امار میدن

مردا  اول اون چشاشونو نترل کنن ک  مث فانوس دریایی میچرخه همه چیز حله

این یه متن طنز بود خطاب ب همجنسام. قرار نیس یکی مث شما بیاد از اب گل‌الود ماهی بگیره

حرفات درسته هااما من ترجیح میدم تو این موقع دهن شوهرمو سرویس کنم که جوری رفتار کرده که یه هرزه ذوق ک ...

من حرفای شما رو کاااامل قبول دارم. منتها این فقط ۵ درصد ماجرا بود ک نوشتم. و اصلا قصد تحمیل عقیده ندارم. یه تاپیکی دیدم الان ک ترکید. در همین مورد بود. 

من حرفای شما رو کاااامل قبول دارم. منتها این فقط ۵ درصد ماجرا بود ک نوشتم. و اصلا قصد تحمیل عقیده ند ...

اتفاقا حرفات کاملا درست بود. اصلا نباید از اون زن هرزه هم گذشت. من فقط عقیده خودمو گفتم قشنگم وگرنه که درستش اینه دوتاشونو باهم تیکه پاره کنیم😁

من مثل بادیگاردم وقتی با شوهرم میرم بیرون تا ی دختر رد میشه با ی چشمم ب دختره نگاه میکنم با اون چشمم ب شوهرم😐در حدی ک دامادشون ی بار فهمید و تو جمع گفت فلانی خیلی حواست هست ها 🤦🏼‍♀️تو این مورد مواظبم خیلی ولییییییی ولییییییی خب از اینا بگذریم آدمی ک عوضی باشه انقدر کارشون خوب بلده ک تو شیشه هم بکنیش کارشو میگه پس تلاش ما ۳۰٪ بیشتر ج نمیده

این مبحث خیلی گسترده‌س . منم اونقد احمق نیستم بیام بگم قطعی ک ما خانوما مقصریم! یه تاپیکی تو سایت دی ...

خب دوست عزیز من که علم غیب ندارم بدونم شما مخاطب خاصی داشتی تو حالت کلی نظرمو گفتم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
این بهتره الان زنا بیشتر از مردا امار میدن

زن مشکل دار هم هست و در این شکی نیست اما درصدش خیلی خیلی کمتر از این مردای خائن و چشم چرونه که به هیچکس رحم نمیکنن و عین رادار اون چشمای واموندشون میچرخه! از اب گل الود ماهی نگیر این وسط

خب حالا شوهرای ما ادم باشن چ نیازی ب دخالت و جر دادن ما هست بزار نگاه کنن لبخند بزنن

اگر شوهرامون ادم نیستن از راه به در میشن اونکه میبینیم جر بدیم بقیه رو چیکار کنیم ماهواره و گوشی و اینستا و... چی؟

بجای این حرفا بگین با مرد ازدواج کنید نه نر

و تو زندگی نر ها نمونید

.