2777
2789

مگه میشه بدون دوست داشتن بچه دار شد؟

فلسفه این که طرفو دوست ندارین و ازش بچه دار میشین چیه

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو با این چیزایی میگی

خودفریبی نکن میگی برای دخترم 

دخترت مادر فرسوده برا چیشه ی نفرو میخواد یادش بده چطور با این دنیای وحشی بجنگه

عزیزم عادت کردی به این شرایط بد دیگه پای بچه رو وسط نکش

میدونی خودت راه سعادت بچه هم تو جداییه طبق گفته های خودت

مگه میشه بدون دوست داشتن بچه دار شد؟فلسفه این که طرفو دوست ندارین و ازش بچه دار میشین چیه

خوب معلومه اول آدم دوست داره ولی در طول زندگی کارهایی که باهات میکنه به مرور اون دوست داشتن کم میکنه و به صفر میرسونه

داره میگه بهم ظلم کرده و محبت نمیکنه😑

خب مگه قبل تولد بچه مهربان بود و ظلم نمی کرد؟

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
خوب معلومه اول آدم دوست داره ولی در طول زندگی کارهایی که باهات میکنه به مرور اون دوست داشتن کم میکنه ...

بخاطر همینه که نباید سریع بچه دار شد حداقل باید چند سالی زندگی کرد

جدا شو با این چیزایی میگیخودفریبی نکن میگی برای دخترم دخترت مادر فرسوده برا چیشه ی نفرو میخواد یادش ...

اخه بچه رو نمیده حتی ممکنه برداره یه جایی ببره دستم بهش نرسه نیمخوم زیر دستش خودش یه آدم خشک و بی منطق بار بیاد

چی بگم هیچوقت قضاوت نکن شاید روی حقیقیشو نشون نداده بود

قضاوت چیه عزیز من

فقط سوال شد برام چون اطرافم خیلی دیدم همو دوست ندارن ولی چند تا بچه دارن

نه یه ماجرا هایی پیش اومد که از این رو به اون رو شد

خب این سخته که اول خوب بوده و یهو عوض میشه من منظورم ادمایی بود که از اول میدونستن طرف نه مرد خوبیه نه پدر خوبی میشه و ازش بچه دار میشن و تهشم به پای بچه میسوزن

دنبال راه حل قانونی باش ببین چطور میشه راضیش کرد 

از طریق خانواده س،خوپت نمیدونم پافشاری کن مطمئنت نتیجه میده

تو قدم بذار تو مسیر از قبل نگو نه نمیشه تو برو جلو پرها باز میشن

ببین البته من نمیدونم مشکل زندگیتون چیه شاید خودت افسرده باشی باید بری دنبال درمان نگفتی مشکلتو آخه شاید شوهرت اونقدر تقصیر نداشته باشه

خدای نکرده حق الناسی گردن من نباشه

لطفا همیشه کاملا توضیح بده