2777
2789

بینتونو پیشش عمل کردین؟لطفا بگید تجربتونو استرس دارم

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۹تیر پیشش عمل کردم فعلا ورم دارم ولی یه طرف بینی ورمش کمتر از اون طرفه نوک بینی کجه به طرف اون سمت که ورمش کمه دوتا برآمدگی هم روی تیغه بینی دارم به پیچی که ازش وقت گرفتم پیام دادم گفت بیا دکتر ببینه واسه شنبه وقت داده 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
من ۹تیر پیشش عمل کردم فعلا ورم دارم ولی یه طرف بینی ورمش کمتر از اون طرفه نوک بینی کجه به طرف اون سم ...

احتمالا ورم داره هنوز،بعضی وقتا بعد عمل بینی ورم یکطرفه میکنه،در کل شبیه اون چیزی که میخواستی شد؟خیلییییییی میترسم 😞

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
احتمالا ورم داره هنوز،بعضی وقتا بعد عمل بینی ورم یکطرفه میکنه،در کل شبیه اون چیزی که میخواستی شد؟خیل ...

فعلا بعد دو ماه شبیه هیچی نیست عزیزم فقط میگن پاشو بیا که پول ویزیت بگیرن دختر خاله من جای دیگه عمل کرده اونم نوک بینیش کج بود برآمدگی تیغه داشت دکتر گفته بود حتما بیا ببینم بعد  که این رفت گفته بود یک سال صبر کن اگه درست نشد ترمیم کن 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
فعلا بعد دو ماه شبیه هیچی نیست عزیزم فقط میگن پاشو بیا که پول ویزیت بگیرن دختر خاله من جای دیگه عمل ...

استرس همین چیزا رو دارم😞😞😞