2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه چند لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 64 پست

طبیعیه ببخشید ولی من یکی دوسال اول همیشه درد داشتم اما فقط دفعات اول زیاد بود، سعی کن یکبار همشو انجام بدید ببخشید رک میگم ولی یکم یکم باید همسرت پیش بره چند لحضه صبر کنه تا عادت کنه سوزش بیوفته بعد یکمه بعدی😐🤣نمیدونم متوجه شدی یا ن واضح تر نمیتونم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه ببخشید ولی من یکی دوسال اول همیشه درد داشتم اما فقط دفعات اول زیاد بود، سعی کن یکبار همشو انج ...

اره عزیزم متوجه شدم ولی نمیشه انگار نمیدونم ما بلد نیستیم شاید

یه مانع هست انگار که خیلی سفته 

طبیعیه مگه میشه بدون درد؟ حتما برید دکتر و معاشقتون زیاد باشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اره عزیزم متوجه شدم ولی نمیشه انگار نمیدونم ما بلد نیستیم شایدیه مانع هست انگار که خیلی سفته

خیلی ها هستن ماهها طول میکشه و شاید سال ها.حتما که نباید روزهای اول اینکار انجام بشه .

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹