2777
2789
عنوان

یکی از اقواممون دو ساله گم شده

500 بازدید | 25 پست

سلام

یکی از پسرای اقواممون که خیلی هم پسر خوب و مودبی بود و اهل هیچ خلافی نبود سر یه مسئله ای که الان اگه بگم شاید آشنا اینجا باشه با خانواده اش دچار اختلاف شد و خانواده بهش توهین کردن و آرزوی مرگ براش کردن و حداقل من که جریان رو می‌دونم کاملا حق رو به خودش میدم و کلا خانوادشون با خیلیای دیگه هم مشکل دارن، بعد از اون توهینا از خونه رفت و دیگه هیچوقت برنگشت و هیچکس از خانواده اش هم نرفتن پیگیر بشن و سراغی ازش بگیرن شماره اش هم خاموش شد ، فقط مادرش خیلی غصه خورد الان دو سال میشه و تو این دو سال هیچکس اونو ندیده و خبری ازش نداره نه خانواده نه اقوام نه دوست و آشنا، هم عجیبه هم تلخ و غم انگیز و برای همه ما تا یه شادی پیش میاد یاد اون میوفتیم و برامون تلخ میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گشتنش و پیداش نکردن؟

نکنه خانواده ش؟

شاید خودکشی کرده 

شاید هم رفته خارج 

چرا اینستا نمیذارید عکسش 

شاید کسی بشناسه 

پس همسایه بابام اینا تو شهرستان به خانواده ش گفته بود خواهرش ندن به یه مرده که سنش خیلی بیشتر از خواهرش بوده چیه جوری ارباب بوده 

ولی میدن 

واون می‌ره وگم وگور میشه 

بعد سی سال اینا برگشت یه سر 

دوباره رفت 

دلم میسوزه بهش 

البته میگفتن زن و بچه داره ولی معتاد شده

یکی هم پدرشوعرم یکی از آشناهامون نزدیک هفت هشت  ساله گم شده 

به عروسش گفته چی پختی 

اونم گفته آبگوشت .گفته برم سبزی بخرم بیام ناهار بخوریم ولی دیگه بنده خدا برنکشت