2777
2789

من خودم از اونایی بودم نظر میدادم فحش آبدار الان میبینم هرچی ما بیشتر توهین میکنیم این هار تر میشه خواهش میکنم لطفاً اگه تاپیک زد فقط گزارش بدین نه خودتونو خسته کنین نه اون خوشحال باشه هی تاپیک بزنه احمق خدا زده

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جن گیر چیه

همین یارو بی دهن که تاپیک افغانی میزنه و توهین

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
اینا برمیگردن کشور خودشون تا پایان ۱۴۰۳ ، قانون هستش وگرنه به زور برمیگردونن

آخه می‌تونه این جماعت و برگردونه؟ 

اون قدر بی عرضه هستن که فقط در حد تهدید گفتن! 

الانم که دیگه ازدواج ایرانی و افغانی هم رونق گرفته و از قبل ما ایرانی شما صاحب شناسنامه هم شدن

آخه می‌تونه این جماعت و برگردونه؟ اون قدر بی عرضه هستن که فقط در حد تهدید گفتن! الانم که دیگه ازدوا ...

نخیر تا الان خیلیارو برگردوندن! من تحقیق کردم خیلی شهرا هم وارد عمل شدن و دارن به زور برمیگردونن اینایی که اقامت ندارن‌رو

🌱
به کی توهین کرد فکر کردم واقعا جن گیر پیدا شده

ایران و ایرانی طرفداری افغانی توهین به مقدسات

نخیر تا الان خیلیارو برگردوندن! من تحقیق کردم خیلی شهرا هم وارد عمل شدن و دارن به زور برمیگردونن این ...

اما تو تهران که دیگه جمعیت اینا سر به فلک کشیده! 

هر کدومشون هم که سالی ۶۰ تا میزان

اما تو تهران که دیگه جمعیت اینا سر به فلک کشیده! هر کدومشون هم که سالی ۶۰ تا میزان

خبر دارم ولی اونقدر اعتراض کردن دیگه دارن برمیگردونن و تهدید ها رو عملی میکنن طبق قانون دیگه باید برگردن وگرنه جور دیگه ای برخورد میکنن الان تو البرز انقدر کتک شون زدن

🌱
خبر دارم ولی اونقدر اعتراض کردن دیگه دارن برمیگردونن و تهدید ها رو عملی میکنن طبق قانون دیگه باید بر ...

خداکنه.

امیدوارم از تهران هم برن. هر جا میرم پر افغانی هست دیگه تعدادشان از ایرانی ها هم بیشتر شده 

به چی توهین کردن

ایرانیا