2777
2789
عنوان

هزینه تدریس خصوصی چقدر بگیرم خوبه

682 بازدید | 11 پست

سلام 

برای تدریس خصوصی توی منزل خودم پایه اول تا ششم و هفتم تا نهم به صورت ماهانه روزی ۲ساعت شنبه تا چهارشنبه هزینه رو باید چقدر در نظر بگیرم که هم در حق خودم و هم بقیه انصاف باشه

اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همکاران دیگه شون هم میدونم برای یک ساعت و نیم نزدیک ۳۰۰-۴۰۰میگیرن 

ولی اون معلمی ک در ابتدا گفتم به خاطر مسائل اقتصادی و اذیت نشدن دانش اموز توسط والدین اش ۲۵۰ میگیرن برخی خانواده ها بچه هاشونو اذیت میکنن که چرا به درس توجه نکرده و مجبور شدن معلم خصوصی براش بگیرن جنگ اعصاب تو خونه درست میکنن برای بچه کم سن

چطوری جذب کردید عزیزم

۶ ساله تدریس میکنم ولی واقعا مبلغی که میگرفتم مضحک بود مثلا پایه ششم ماهی ۴۰۰ روزی ۲ساعت شنبه تا چهارشنبه صفر تا صد بچه با منه یا مثلا پایه هشتم ماهی ۶۰۰ بازم همینطور 

امسال رو نمیدونم باید چیکار کنم

۶ ساله تدریس میکنم ولی واقعا مبلغی که میگرفتم مضحک بود مثلا پایه ششم ماهی ۴۰۰ روزی ۲ساعت شنبه تا چها ...

شوخیه؟ مبالغی ک من گفتم برای یک جلسه ی ۱/۵ساعته بود 

شما اکثر روزهای هفته دو ساعت با دانش اموز بودید ولی ۴۰۰فقط؟؟؟