جریان از این قراره که یکی از دخترهای خانواده نزدیک ما که خانواده خیلی معمولی داشتن معمولی رو به پایین با یه آقا که خیلی خیلی پولداره هم خودش هم خانوادش ازدواج کرده و کلا زندگیش از این رو به اون رو شده دختره مثلا خونشون تو احمد آباد تبریز بوده (خیلی جای پایینه تو تبریز)الان خونش تو ولیعصره چند متر بعد این طرف هر کاری میکنه حتی خاله های خود من مامانبزرگم میگن این تازه به دوران رسیدس مثلا اون روز تعریف میکرد که شوهرش یکی از خونه هارو زده به نام این فوری بعد رفتنش همه میگفتن میبینی چه تازه به دوران رسیدس در حالی خود خاله های من که از قدیم پولدار هستن همین کارارو و پز هارو میدن یا عکس یه قسمت از خونشو استوری میکنه فوری میگن ندید پدیده در حالی که الان همه ،همه چیز شونو میزارن اینستا حتی اونکه بازیگر خیلی پولداری هست ک از بچگی ثروتمند بودن بعد واسه من سواله مگه تازه به دوران رسیده بودن بده؟مکه هرکس یهو پولدار میشه باید از اول پولدار باشه تا بهش نگه عقده ای و تازه به دوران رسیده ؟خب وقتی خدا انقد دوسش داشته که یه زندگی داده تو سن ۲۸سالگی که خیلی از مردم تو سن ۵۰سالگی ندارن باید میگفت خدایا نمیخوام تا به من نگن تازه به دوران رسیده ؟خب من فکر میکنم تازه به دوران رسیدن خیلی بهتر از هیچ وقت به دوران نرسیدنه انصافا بد میگم ؟
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.