2777
2789
عنوان

ساک بارداریم بدون جنینه😭😭😭😭😭

1121 بازدید | 77 پست

سلام دوستان خواهش میکنم برام دعا کنید جنین داشته باشم و سالم باشه خیلیییی استرس دارم ،دکتر گفت هفته ی دیگه مجدد برم سونو بدم  اما میترسم(الان فقط ساک بارداری بود،بدون جنین و حتی کیسه زرده 😔) ….خیلی درد دارم ولی دکتر گفت طبیعیه فقط اگه لکه بینی داشته باشم خطرداره،کسیو دیدین اینجوری باشه ولی اوکی شه بعدش؟؟چیا بخورم این ی هفته؟؟چیکار کنم آرامش بگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم گفتن به خوبه بخور انشالله که خیره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

سونو شکمی بود یا واژینال؟هفته چند؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بارداری اول به منم گفتن پوچ😐 الان آقا پوچ سال آخر دبیرستان و هیکلش سه برابر من 😐🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من هفته۷مثل شما بودم،دخترم دیروز یک ماهه شد  

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

من

لکه بینیم هم داشتم ولی تو ترشحم

وروجک رفته بود زیر چربی شکم

من نامه سقطشم دکتر داد 

ولی بخدا شکم شروع کرد نبض زدن شوهرم گفت با جون خودت بازی نکن

گفتم نه ندا داد که مامان منو نکش من هستم زیر چربی شکمت

سونو دادم پیش دکتر معتبر کم وروجک بیین کجاست🥺🥺🥺آی مامان فداش الان ۷سالشه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔