2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخون انگشت شصت پا منظورته؟کاری نمیکنم فقط کفش مناسب باید بپوشی

کفش مناسب ینی چه کفشی؟

من کفشام اصولا نرمه بخاطر این موضوع بعد همیشه کفی طبی میندازم که نرم باشه

ولی امروز یکم پیاده روی کردم بدجور درد گرفته گذاشتم تو اب گرم یکم بهتر شم

کفش مناسب ینی چه کفشی؟من کفشام اصولا نرمه بخاطر این موضوع بعد همیشه کفی طبی میندازم که نرم باشهولی ا ...

من سر کفشم باید گرد باشه نک تیز  بپوشم شدید درد میگیره با کفشی ک سرش گرد و جادار هست درد نمیگیره

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
دلیلش اینه ک امروز پیاده روی کردم

ممکنه جلو کفشتون سفت ویا تنگ بوده

انگشتهاتون باید توی کفش آزاد باشند تا تحت فشار درد نگیرند.مخصوصا برای پیاده روی حتما کفش راحتی ومناسب بپوشید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ممکنه جلو کفشتون سفت ویا تنگ بودهانگشتهاتون باید توی کفش آزاد باشند تا تحت فشار درد نگیرند.مخصوصا بر ...

کفشم راحته 

همیشه کفشامو راحت میخرم چون قبلاً هم اینجوری شدم این سری نمیدونم چرا اینجوری شدم

کفشم راحته همیشه کفشامو راحت میخرم چون قبلاً هم اینجوری شدم این سری نمیدونم چرا اینجوری شدم

ممکنه مدت زمان پیاده روی تون بیشتر بوده ویا گاهی غذاهای سرد باعث ضعیف شدن بدن میشن.

گرمیجات بیشتر بخورید.با پماد چربش کنید تا تقویت بشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین