2777
2789
عنوان

30ایده بی نظیر برای اتاق خواب دلبرانه 😍ورود افراد مجرد ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 2377 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

7-(چالش بستنی بستنی بگیرم و با هم بخوریم و من با دلبری بستنیم رو بخورم و بعدش یک کاغذ به هم سر بدم و با طنازی بگم عزیزم هرچی دلخوری از من داری تو این کاغذ بنویس چه تغییرات مثبتی دوست داری تو خودم ایجاد کنم

٨-(یک کیف مخصوص برای س** داشته باشیم که داخلش باید لوازم آرایش لباس زیر لباس خواب لباسی که می‌خوام تو خونه بپوشم اکسسوری

داخلش باشه

و بابت هر س ک س اون کیف رو خالی و پر کنم

و همسر بفهمه که اون کیف مخصوص چه روز هایی هست

و وقتی پرش میکنی متوجه بشه که

شب قراره خبری باشه

اینجوری بدون اینکه حرفی بزنید

بهش نشونه دادید

۱۰_چهار تا کار  که قبل از خواب باید انجام داد یک پوشیدن لباس خواب  یا در آوردن لباس خونگی بدون لباس بخوابید اگرم سختتونه لباس خواب بپوشید دو عطر مخصوصتون رو بزنید  

پوست تنم را با پوست تنه همسر ماساژ بدم

موها باز باشه

به نظرم خوبی بزرگ شدن اینه که دستت تو جیب خودت می تونی هرچی دلت خواست بخری یا بیای تو اینستا بزنی تو دهن هرچی لاشی خاله زنک دهاتی فمینیسم  وار اگه امکانات نداشته باشی دست کاری میشی راحت یه مشت پست نادون باهاتون عین کلفت یا ننه اشون رفتار. می کنند یا خواهر ج.نده موذی که هر شب تو بغل یه نفر پلاس البته بگم وقتی تحصیلکرده  میشی باید مراقب خیلی کارها باشی مثلا خوب نیست یه دختر تحصیلکرده  اینقدر کوته فکرانه به هرچیزی برچسب بد شاید سالمندان همیشه هم درست نمیگن بعصی سالمندان خرف هرزه بدذات پلید دنیا رو از چشم خودشون میبینن نه جامعه مدرن امروزی که زندگی در آپارتمان، غذاهای کنسروی، خودروهای برقی،ابزار چند کاره به نظرم فارق از جنسیت سال منصب بغضی از سالمندان خرفت کودنن  با عقاید پوسیده جاهلانه مثل زنان کم شعور ابله که دستشون تو جیب خودشون نیست و 🤣🤣🤣مدرک تحصیلی  ندارن همش فیس ادا افاده 600 قلم آرایش همه بدنش پیدا گوشیش پره چت با یه رل عاشقانه نه مابقی عشق شوهرن چی میگه الله علم عین پیرزنان خرفت عقده ای وراج یا پیرمردهای بی ادب نادون یا پسر لش لوش های خیابونی یارو تحصیلکرده، شناسنامه سفید شاغل هیچی نیست الا زن من🤣🤣🤣معلوم نیست گور به گور شده از کدوم گورستانی پیداش شده شده همینطور وق میزنه  چرند و پرند می بافه هرزه لش لوش لنگه ج.نده های خاله زنکش ج.نده های کونی نه باربی نه دیزنی آمریکا 🤣🖕🖕خنگول موذی عرق و مواد همه دارن 🤣🤣🤣🖕🖕🖕