تو تاپیکای قبلیم موجوده بخاطر چی و... ولی خلاصش اینکه بخاطر رفتاراش اذیت میشم، خوشحال نیستم و قبلا کات کرده بودیم اما برگشتیم، سنمون مناسب نیست و میخوام به ایندم برسم، خیلی دوسم داره و نگران احساساتشم، منم دوسش دارم ولی خب باید کات کنم و مجبورم تحمل کنم (ادرس خونمون و شماره خونوادمم داره منم همینطور)
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرچی قطعی تر کات کنی برای دوتاتون بهتره ولی اگه میبینی نمیشه میتونی کم کم ازش دور بشی که تو طولانی مدت رابطتون ضعیع تر میشه خودش کات میشه یجورایی. اگه میخوای بعدش قرار بزاری که حتما قطعی کاتش کن خصوصا اگه اون واقعا دوستت داره الکی تلاش نکنه
هرچی قطعی تر کات کنی برای دوتاتون بهتره ولی اگه میبینی نمیشه میتونی کم کم ازش دور بشی که تو طولانی م ...
این چند روزه کمتر ان میشیم یا هی دعوامون میشد نمیدونم اسمش دور شدن هست یا نه، من بیشتر جرعت گفتن تصمیممو ندارم چون میترسم از اینکه اون چه حالی میشه و..