2777
2789
عنوان

کسانی که سگ دارن بیا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 45 پست
عزیزم شما با پول خودت هر کاری دوست داری بکن

نخود🤌🏼.... در ضمن من مث تو دل سنگ نیسیم کمک میکنیم پولمون رو صرف حیونی ک جاش تو خونه نیس نمیکنیم. اگ اضافه ای از مرغ گوشت هم بیاد بیرون جلو سگ و. گربه میندازیم

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

کثیفی و بد اخلاقی یه حیوونو

من پدر مادرم فوت کردن و تنها زندگی میکنم البته سرکار میرم ولی خب برای تنهای سگ گرفتم بعضی وقتا ادما یه خلعی دارن ۳۴ سالم هست شرایط ازدواجم که ماشالله مهیا نمیشه پسرام که فقط رابطه میخوان ترجیح میدم با یه حیوون سرگرم باشم تا یه ادم کثیف که فقط برای جنسیتی منو بخواددددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه جوابمو بدی.یعنی سگاهم مثل ادما هرماه بمدت چندروز پریود میشن؟چقدر خونریزی دارن هرماه؟

فکر کنم هر شش ماه به مدت یک هفته 

توی بدناشون متفاوته بعضی سگا ازشون کم خون میره توی بدن بعضیا بیشتره 

روزاشم متغیره

نخود🤌🏼.... در ضمن من مث تو دل سنگ نیسیم کمک میکنیم پولمون رو صرف حیونی ک جاش تو خونه نیس نمیکنیم. ...

تو از کجا میدونی ما ها که حیوون خونگی داریم به آدم ها کمک نمیکنیم؟؟؟؟؟؟

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
تو از کجا میدونی ما ها که حیوون خونگی داریم به آدم ها کمک نمیکنیم؟؟؟؟؟؟

من بحثم کمک نیست. بحث اینه ک حیوون مث سگ ای خانم جاش تو خونه نیست حس وحشی و دپرسی و تنهایی میکنه. این خلقت بشره ک محیط حیون با انسان فرق میکنه

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

من بحثم کمک نیست. بحث اینه ک حیوون مث سگ ای خانم جاش تو خونه نیست حس وحشی و دپرسی و تنهایی میکنه. ای ...

بابا جان من یه سوال کردم فقط گفتم کسایی که سگ دارن بیان خب نیا اینجا نطر بده