یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایی شماها هم غر میزنید؟من ادامس دهنم بود بر حسب اتفاق البته ، دراوردم گذاشتم کنار و ادامه دادم . ...
زندگی من برعکسه.شوهر غر میزنه ی دم.خسته هم نمیشه.اینقد غر میزنه فک من داغ میکنم.وسطش حلقش خشک میشه آب میخوره باز شروع میکنه.تا سه روز .بخدا اگر یک کلامش کم و زیاد گفته باشم.اخلاقشه.وای تلفنی تکرار میکنه نزدیک به یک ساعت نیم.دوباره حضوری هم یا قهره یا دوباره تکرار تکرار.دقیف حفظم چی میخواد بگه
با اجازه استارتر دوستان من تجربه خودم رو میگم من یه حاجتی داشتم که ۵،۶ سال براش دعا میکردم قرآن خوندم نشد با نماز شب کمتر از ۳ ماه خدارو شکر حاجتم برآورده شد،البته من یکم تنبلی میکردم هر شب ۲ رکعت نماز شب میخوندم نیم ساعت قبل از اذان صبح ۲ رکعت نماز نیم تسبیح استغفار برای خودم و کسی که این مشکل رو داشت و بعد دعا ،نماز شب خیلی آرامش بخشه، تو طول روز از نظر امید و آرامش انسان رو شارژ میکنه برای من عالی بود
سلام عزیزم خوبی؟میشه کمکم کنی الان توی یه تاپیک دیدم شما هم مشکل منو داشتیمن سرویکسم ۲۹ انقباض دارم ...
سلام عزیزم...
منم هفته ای آمپول پروژسترون زدم
شیاف میزاشتم و قرص ایزو هم داشتم...
والا منم انقباض ها رو داشتم و همش درد پریودی داشتم اما خداروشکر مشکلی نبود هفته ۲۹یا ۳۰ آمپول ریه زدن استراحت مطلق بود تا ۳۸هفته و خورده ای سزارین شدم خداروشکر
سلام گلم خوبی عزیزم شوهر خواهرتون اخلاقش گرمتر شد گلم منم یکی از اشناهام میگه شوهرش خیلی سرده اونم تازه که باید اولش ذوق داشته باشن حالا منم سرچمیکردم دیدم به نظرت درست میشن این مدل ادمها؟