من لیاقت ندارم صدامو بشنوه،چه برسه به دیدنشون،با لیاقتو بیان تعریف کنن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قبلاک ادم خوبی بودم خیلی سال پیش خواب دیدم با خواهرم نماز جماعت شرکت کردیم همهمه شد گفتن اقا اومد .مردی رو دیدم از پشت سر با عبا و امامه سبز و وجود بسیار پراز ارامش قد متوسط داشت وچند نفر ک همه را از پشت سر دیدم همراهیشون میکردن.تو خواب میدونستم امام زمانه
آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
خوب از اول گفتن 313یار واقعی دیگه، یعنی این اخوندا هم دروغ گوان بد بختانه
معلم ما میگف دوران ابتدایی میگف اون همه ادممیرن مکه هیچکدوم واقعا از ته دل نمیرن میگف فقط ۴نفر از مکه ب امام می پیونده امیدوارم ماهم از یاران کوچک امام باشیم