2777
2789
عنوان

بدبختم

1482 بازدید | 98 پست

بعضی شبها حس میکنم بدبخت ترین آدم روی کره زمینم

مث امشب 

افسردگی حاد دارم انگار ولی غرورم نمیذاره به کسی بروز بدم.حتی اینجا هم سختمه بگم.ب خودکشی هم مدام فک میکنم.واقعا اوضام بده خودم میدونم.حوصله مشاور و فلان هم ندارم.فقط دلم گرفته 

دعام کنید امشب  

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

خدایا همه بیمارای روحی رو شفای عاجل بده و روحشون رو شاد شاد شاد کن😍🙏🙏🙏🙏🙏🌷

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب معلومه انقد به بدبختی فکر میکنی از طریق قانون جذب،جذبش میکنی 😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

عزیزم با تمام مشکلات زندگی هنوز درجریانه..همه هم مشکل دادن تو زندگیشون مهم اینه بتونی باهاشون کنار بیای واول ازهمه خودتو وبعد بقیه رو دوس داشته باشی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

راستی اگه واقعن افسردگی داشته باشی که میگی داری، این حسات طبیعیه و وقتی رفع بشه، همه حسات هم خوب میشن، ایشالله همه روحیه هاشون پر از انرژی و شادی بشه🙏🙏🙏

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
من نميدونم هدف از اين تاپيكا چيه؟!؟!!؟؟ عزيز من دعا براي كسيه كه خودش يك قدم برداره نه براي شما ك ...

هدف درد دل در فضایی ک کسی آدمو نمیشناسه و غرورت کمابیش اجازه میده درد دل کنی مشکل من با مشاوره حل نمیشه دوست من 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗