بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میرکت، پستانداری کوچک و گوشتخوار است که در تیره خدنگ قرار دارد. با این همه میرکتها در زمینهای خشک و مراتع آفریقا و نه در باتلاقها زندگی میکنند. آنها هنگامی که بخواهند اطراف خود را برای در امان ماندن از شکارچیان در نظر بگیرند، به طرز قابل توجهی روی دو پای خود میایستند و این از ویژگیهای معروف میرکتها است.
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
نرفتم ولی نمیدونم چرا دوسم ندارم برم اصلا حسی ندارم بهش ی همچین چیزی ولی مشهد خیلی دوس دارم هر چند وقت ی بارم دلم میخواد برم خیلی حالم خوب میشه و دوس دازم بقیه زیارتگاه ها هم اصلا فقط و فقط مکه اونم خدا تو دل ادمه ب هوای اینکه با شکوه ن جنبه مذهبی ایشالا میرم
من سال پیش سوم شعبان کربلا بودم یعنی در بهترین زمان و بهترین مکان قرار داشتم از حس و حال اونجا براتون نگم انگار یه عالم دیگه بود هرجایی ک میرفتی جشن بود تو تموم حرم ها گل آرایی شده بود انگار بهشت بود.....