2777
2789
عنوان

تابحال کربلا رفتین

344 بازدید | 38 پست

فقط کسانی ک رفتن می‌فهمند چی میگم 

میگن از نخورده بگیر بده ب خورده

تابحال  کربلا رفتین؟

بیاین از حس و حال اون موقعی ک کربلا بودین بگین

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیییلی خوب بود من کلا یکبار رفتم اولین سلام بین الحرمین ...... 

شب وداااااع چقدددد سخت بود 

قسمت همه بشه

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

نه دوست هم ندارم که برم

میرکت، پستانداری کوچک و گوشتخوار است که در تیره خدنگ قرار دارد. با این همه میرکت‌ها در زمین‌های خشک و مراتع آفریقا و نه در باتلاق‌ها زندگی می‌کنند. آن‌ها هنگامی که بخواهند اطراف خود را برای در امان ماندن از شکارچیان در نظر بگیرند، به طرز قابل توجهی روی دو پای خود می‌ایستند و این از ویژگی‌های معروف میرکت‌ها است.

نه نرفتم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

نرفتم ولی نمیدونم چرا دوسم ندارم برم اصلا حسی ندارم بهش ی همچین چیزی ولی مشهد خیلی دوس دارم هر چند وقت ی بارم دلم میخواد برم خیلی حالم خوب میشه و دوس دازم بقیه زیارتگاه ها هم اصلا فقط و فقط مکه اونم خدا تو دل ادمه ب هوای اینکه با شکوه ن جنبه مذهبی ایشالا میرم 

امسال انقدررررر آرزو داشتم برم.... 

این مداحی حاج محمود آتیشم زده: 😭😭😭

به سمت دریا

تو می کشونی.... 

دارم میام نه، 

تو می رسونی.... 

یعنی میشه.... 😭😭

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

من سال پیش سوم شعبان کربلا بودم یعنی در بهترین زمان و بهترین مکان قرار داشتم از حس و حال اونجا براتون نگم انگار یه عالم دیگه بود هرجایی ک می‌رفتی جشن بود تو تموم حرم ها گل آرایی شده بود انگار بهشت بود.....

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم