2777
2789
عنوان

آزمایش اسپرم

463 بازدید | 9 پست

خانما چیکار کنم مورفولوژی اسپر شوهرم ۲درصده😭 دارم دق میکنم

نکنه اصلن نتونم بچه داربشم😭😭😭ای خداا این چه مصیبتی بود

چرامن نباید ی روز خوش داشته باشم

عکس آزمایش بزارم کسی میتونه تفسیر کنه لطفا

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سر درنمیارم یعنی تحرک کمه؟

خب با iui و ivf فکر کنم حل بشه

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

سلام.خودتون عکس رنگی رحم انجام دادین؟بنظرم عکس رنگی برو خودتو همسرت تقویت کن میتونی از عطاری معتبر خرنوب و معجون اسپرم ساز ژل رویال اینابگیری.دکترش بهش کوکیوتن و الکارنتین داده؟این دوتا قرصم حتماابگیر با ویتامین ای.انشاا.. کمکت کنه.باردار بشی.منو همسرمم یکسری مشکلات داشتیم ولی بااینکه خداروشکر باردارشدن.

این‌هم نشد هم آی یوآی هست هم آی وی اف.اگه واقعا بچه میخای نذار زمانت بگذره بچه داری سال به سال سخت‌تر میشه واست حوصله و صبرو انرژی میخاد.انشاالله بزودی باردار بشی

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
سلام.خودتون عکس رنگی رحم انجام دادین؟بنظرم عکس رنگی برو خودتو همسرت تقویت کن میتونی از عطاری معتبر خ ...

سلام عزیزدلم،بله عکس رنگی دادم مشکلی نبود آزمایش هورمونیم دادم مشکلی ندارم ولی نمیدونم چرا میگن تنبلی تخمدان داری شوهرم اول حرکت وتعدادش کم بود مورفولوژیش ۵۱بود الان ۱سالونیمه دارو میخوره حرکت وتعدادش خوب شده مورفو شده ۲درصد،من از ای وی اف وحشت دارم امسال برج ۲آی یو آی هم انجام دادم منفی شده بله ال کارنتین وزینک وسلنیوم واندورفرتی الان ۳ماهه مصرف میکنه.فقط خدا خودش کمکم کنه خیلی خسته شدم از دواودرمون

باید برا اورولوژیست ازش سونو کنه اگه واریس داشته باشه فرداش عمل میکنه یک هفته استراحت بعد تا چهار ما ...

عزیزم سونو پارسال انجام دادن مشکلی نداشت فقط دارو داون الان ۱سال و نیمه دارو میخوره بیچاره