2777
2789
عنوان

حاضرین با همچین ادمی ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست
فقط ب همین دلیل؟؟همه خانوادش از بیماریش خبر دارن

خبر دارن یا ندارن مهم نیست اونا هــــرچی بعد ازدواج بشه از کم کاری شما میبینن میگی عصبی هم هست پسفردا سر یه چیز بیخود عصبی بشه سکته بزنه خانوادش تورو مقصر میدونن 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو برای قلبش خوب نیست. ببین اینها درمان داره. ما خودمون شاید نتونیم یه عادت رو تغییر بدیم.

عاره مطمعنم اگ سمت درمان بره زودترم خوب میشه منتهی من الان یخورده دو دل شدم همو هم دوست داریم ولی خب مشکلاتش زیاده حس میکنم

اون بود قبول میکرد عارهشدید بهم علاقه داره و وابستس تمون زندگیش برا خوشبخت کردن من بوده البته از وقت ...

با دکتر مشورت کنید

ناراحتی قلبیش در چه حده ،چقدر زندگیت تحت تأثیره

بعضی ناراحتی قلبیا ر ا ب ط ه هم براشون مضره

حالا سکته که حرفه

آدم سالمم سکته میکنه

ولی شما غصه شو همیشه داری

واریکوسلم ببین چطوریه 

فک کنم برای بچه دار شدن مشکل دارن 

و اینکه سرد مزاجم ممکنه باشن یا نههه

نمیدونم شما بپرس

اگر منظورت افتادگی دریچه قلبه منم دارم مادر زادیه نمیدونم چرا بعضی ها شعور حرف زدن تو کامنتهارو ندا ...

واقعا حق ب خاطر سنشو دیگ یا شایدم عقل

یعنی جای نگرانی نداره؟

شما بودی ب ی همچین خواستگاری جواب مثبت میدادین؟

باور کن از همه لحاظ عالی یعنی میگم عالی واقعا عالیه تنها مشکلش بیماری هاشه

اگه عالیه پس قراره خوشحال باشی.

حتی اگه خداییی نکرده بدترین اتفاقم بیوفته بازم هرچند سالو خوشحال بودی.

خیلیا آرزوی مرگ همسرشونو دارن تا فقط نفس بکشن.

هرچند که خب مشکل قلبی چیز عجیبی نیست .....

اگه عالیه پس قراره خوشحال باشی.حتی اگه خداییی نکرده بدترین اتفاقم بیوفته بازم هرچند سالو خوشحال بودی ...

حس میکنم باهم خوشبختیم و حتی کنار هم عمر بیشتری داریم منتهی یخورده ب خاطر بیماری هاش شک افتاد ط دلم چون نمیخوام ب خانوادم مخصوصا مامانم بگم نظرم رو اینه فقط بین خودمون باشه

با دکتر مشورت کنیدناراحتی قلبیش در چه حده ،چقدر زندگیت تحت تأثیرهبعضی ناراحتی قلبیا ر ا ب ط ه هم برا ...

شدید نیست فقط نباید زیاد عصبی بشه

اگر شدید باشه عاره برای بچه دارشدن مشکل ایجاد میکنه باهاش ک صحبت کردم گفت ن دراون حد نیست اگرم باشه با عمل درست میشه گرم مزاج هم هست

واقعا حق ب خاطر سنشو دیگ یا شایدم عقلیعنی جای نگرانی نداره؟شما بودی ب ی همچین خواستگاری جواب مثبت می ...

ببین اگر خوشت اومده اینایی که گفتی قابل درمانه میتونه درمان کنه باز از یه پزشک بپرس  برای اطمینان بیشتر اون واریکوسل باعث نازایی هست حتی اونم درمان میشه مشکل قلبیش هم مشکل حادی نیست  یه سرچ کن همه ادمها بیمار میشن مگه میشه کسی تو زندگیش مریض نشه ولی سوالی که هست چرا تو این سن اینقدر مریضی دچاره ایا ژنتیکه ؟

حس میکنم باهم خوشبختیم و حتی کنار هم عمر بیشتری داریم منتهی یخورده ب خاطر بیماری هاش شک افتاد ط دلم ...

قطعا همینطوریه 

فکر نکنم بیماریش خیلی خطرناک و ترسناک باشه

تا جایی که میدونم عادیه تقریبا 

آره بنظر منم بین خودتون باشه.

ایشالا که اگه قبول کردی واقعا خوشبخت ترین باشی ولایق انتخاب شدن باشه

واقعا حق ب خاطر سنشو دیگ یا شایدم عقلیعنی جای نگرانی نداره؟شما بودی ب ی همچین خواستگاری جواب مثبت می ...

من اگر ببینم ادم سالمی هست و ب اخلاقیات پایبند باشه  و به دلم بشینه جواب مثبت میدم خیلی ها هستن خودشون مریضن میکنن با مواد قلیان سیگار مشروب روابط نامشروع

شدید نیست فقط نباید زیاد عصبی بشهاگر شدید باشه عاره برای بچه دارشدن مشکل ایجاد میکنه باهاش ک صحبت کر ...

نمیدونم

میترسم فردا حقت ضایع شه

بعد از ترس اینکه عصبانی نشه

نتونی حرف بزنی

خیلی چیزا توی محیط که ادم قرار بگیره 

قابل فهمه

خیره ان شاالله