2777
2789

منم مثل شما فکر میکنم خانمی که عزت نفس داره ارج داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی رو که گفتی زمانی یه زن داره که پول داشته باشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هرکی خودشو دست پایین نگیره از هر لحاظ،

حتی آقایون،آقایون هم نباید خودشونو دست پایین بگیرن،هر انسانی به خودش اهمیت بده ارج داره در نگاه دیگران

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مردها قدر چیزای ارزون و نمیدونن حالا تو خدای اعتماد بنفس باش اما براش خرج نداشته باش اصلا قدر نمیدونه ارج هم نداری 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

مثلاً ما اول زندگیمون هست و از لحاظ مالی تحت فشاریم

حقوقمون رو میدیم جای قسط ، همسرم ماهی ۳ تومن بهم میده که ۲ تومن وام خونگی گذاشتم پس انداز کنیم که بهش دادم گذاشت رو پولش ماشین خرید 

ی تومن هم برای اسنپ و اینا که اگه ی جایی کم بیاره من براش می‌فرستم 

چون بهم ثابت کرده اصلا خسیس نیست و خیلییی دست به خرجش خوبه ولی خب نداره دیگ دستش تنگه 

بخاطر همین اذیتش نمیکنم 

اینا که شما گفتی کاملا درسته الخصوص اخلاق خوب.. ولی خرج هم به اندازه و کافی.. بعضیا فکر میکنن اگر ماهی چند عدد مانتو و کفش و کیف و... بخرن خیلی ارج و. قرب دارن. ولی بزرگی یه زن به رفتارش با همسر خانواده. فرزند. و بانو بودنش با وقار و محترم بودنش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻