2777
2789
عنوان

داییم به پسرش میگه نرو بیرون

154 بازدید | 19 پست

آفتاب میزنه به پوستت ، صورتت خراب میشه 😐🤣

ملت همه دیوونه شدن بقران هاااا 😂

پسرش ۱۵ سالشه 

من هنگم 

یعنی چی آخه ؟؟؟؟؟ همین پدر مادرا هستن که پرنسس بار میارن دیگه 

بعد مامانش بهش میگه اگه بری توی حیاط بدون کرم ضد آفتاب به بابات میگم پوستتو بکنه 

زیاد هم با گوشی بازی نکن قرنیه چشات اذیت میشه 😐😐😐😐

من نمیتونم این حرکتو هضم کنم کمممک کنید😑🤮🤮🤮🤮

راست میگه تو این گرما مریضی میگیره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرنسس نمیشه با ادب میشه اوباش نمیشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

🤣🤣🤣🤣🤣

من مجبورم زد آفتاب بزنم پوستم سفید بی روحه و اگه نزنم تیره میشه

ولی اون پسره!!!!!!🤣🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

آخه عزیزم شهر ما خنکه همین الآنم کولر خاموشه

حتما اون تایم افتاب بوده که اینطور گفته به هر حال قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید مضر هست همینطور بازی با گوشی اونم از سن کم خیلی بده 

الان باید بازی های تحرکی انجام بده چون تو این سن اوج هیجانشه و باید تخلیه بشه 

بچه ی سالم اینجوری بزرگ میشه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

آخه اوباش چرا؟؟ میخواد بره تو باغ با پسر عموهاش فوتبال بازی کنه

اگه همین پسر عموهاش خوب نباشن بچه های خوبی نباشن چهارساا دیگه باهم فوتبال بازی نمیکنن هی تفریحات ناسالم تر ،من نمیگم در حد زنداییتون سختگیری ولی خیلی خوبه تو جامعه الان مراقب پسرضه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️