2777
2789

بچه ها من یبار تاپیک زدم ولی به یه جواب درست حسابی نرسیدم.

خواهره من رشته ش تجربیه.یه سال پشت کنکور مونده.میخواد امسالم بخونه برای کنکور منتها دیگه روحیه شو نداره بشینه خونه.میخواد بره دانشگاه.حفظیاتش معمولیه.ولی محاسباتش و ایناش خوبه.دختر مستعد و با هوشیه فقط یذره این مدت بد شانسی آورده‌.ترازه کنکورش۸۰۰۰بوده که باهاش به پزشکی نمیرسونه،چون پزشکی میخواست

بنظر شما چه رشته ی دانشگاهی سبک و خوبه که بشه در کنار دانشگاه،کنکورم هندل کرد؟حسابداری؟حقوق؟کامپیوتر؟

ضمن اینکه فقط میخواد حداکثر دو ترم اولو بخونه.یه رشته ای بگین که دو ترم اولش راحت باشه.

اونایی که برق خوندن،دو ترم اولش سخته؟کارای تحقیقاتی و عملی خارج از دانشگاه زیاد داره توی همون دو ترم اول؟

ممنون میشم کمک کنین❤️

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برق فک نکنم برا تجربی سبک باشه چون اکثرش ریاضیاته

ریاضی فیزیکش خوبه.

توی کنکور همینارو۶۰درصد زده حدودا

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
بنظرم کنکور نده دیگه بره پرستاری یا اتاق عملانقد که سنجش هر دفه کند میزنع به کنکورسال بعد تراز سیوی۱ ...

قبول دارم

منم همینارو بهش میگم

اما میگه نمیتونم.دسته خودم نیست.باید به علاقم برسم و از این حرفا

از تجربی چجوری بره برق؟برق ‌کلا از سخت ترین رشته هاست یچیز راحت بره مثل حسابداری

دانشگاه آزاد میخواد ثبت نام کنه.

آها،پس حسابداری راحتتره

مرسی❤️

مگه مجبوره یه رشته ی بی اینده بره و هزینه بده وقتی هدفش کنکوره ؟ تازه کلی هم وقتش تلف میشهبا همین تر ...

میگه توی اتاقم حسه خفگی دارم.شاید سرگرم شدم ذهنم باز شد.خب میتونه توی این مدت یه مقدار از واحدای عمومیشو پاس کنه که سال دیگه خواست بره دانشگاه تبدیل واحد کنه یخورده جلو بیوفته.

پرستاری از ترم دو به بعد کارآموزیشون شروع میشه توی بیمارستان و کلا رشته ی سنگینیه واسه کسی که هم بخواد پشت بمونه هم کنکور شرکت کنه.