2777
2789
عنوان

راجب خیانته بیاین لطفا🙏🏻😱

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 56 پست
حاضرم‌تا اخر عمرم مجرد بمونم با یه همچین مردی ازدواج نکنم الان بیشتر مردا هم همین جورن هیز و تنوع طل ...

تازه ادعاشم میشه که من ی عالمه دختر بود بخاطر تو ول کردم🤦🏼‍♀️

انقدم خودش خوشگله ولی خوشگلی چه فایده وقتی اینجوری شکاک و بد اخلاقی هرکی دیگم بود باهاش ازدواج میکرد ازش متنفر میشد. 

من در برابر اون ی دختر زشتم🥲زشت نیستما ولی اون خیلی خوشگله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر قراره بمونی خودت رو قوی کن کاری کن که خودت کمتر اذیت بشی باهاش صحبت کن و به هم فرصت بدید تو هم ب ...

اره قراره بمونم نمیتونم برم به هزار تا دلیل

دراینده شاید بتونم ازش جدا شم انشالله که بشه

بخدا همیشه صحبت میکنم ولی بازم همون ادمه بهم محل نمیده همیشه بداخلاقی میکنه فقط موقع رابطه باهام خوبه🥲

بنظرم باهاش حرف نزن اصلا کوتاه نیا چون تقصیر اون بوده اگه یک بار دیگه بهت بی احترامی کرد گفت زشت یا ...

نمیتونم طلاق بگیرم اصلا اصلا

دراینده شاید بتونم ولی الان نه 

نمیتونم طلاق بگیرم اصلا اصلادراینده شاید بتونم ولی الان نه

چرا

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

تازه ادعاشم میشه که من ی عالمه دختر بود بخاطر تو ول کردم🤦🏼‍♀️انقدم خودش خوشگله ولی خوشگلی چه فایده ...

دوس دارم بیشتر باهات اشنا شم و درمورد اشناییت با همسرت بهم بگب البته اگه دوس داری

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

آبروی پدرمادرم میره اونام منو نمیخان اگه طلاق بگیرم جایی ندارم برم

با پدر مادرت صحبت کن بهشون بگو که چقدر به خودتو خانوادت فحش  میده

چرا

دلیل زیاد دارم یکیش اینکه جایی ندارم برم 

پدرمادرم خیلی رو آبرشون حساسن منو نمیخان 

شوهرمم میگه میکشمت اگه طلاق بگیری

تو اینجا مجازات قتل اعدام نیست فق چند سال زندان داره

دوس دارم بیشتر باهات اشنا شم و درمورد اشناییت با همسرت بهم بگب البته اگه دوس داری

تو تایپاکای قبلیم بری بخونی همه چی از اول هستش 

خیلی طولانیه اگه بخام بگم الان

دلیل زیاد دارم یکیش اینکه جایی ندارم برم پدرمادرم خیلی رو آبرشون حساسن منو نمیخان شوهرمم میگه میکشمت ...

مگه کجا زندگی میکنی

آبروی پدرمادرم میره اونام منو نمیخان اگه طلاق بگیرم جایی ندارم برم

فشار بیار بهشون (قبل اقدام) ینی چی آبروشون میره گوربابای حرف مردم مگه الان ک داری از این اخلاقاش رنج نیبری مردم میان سمتت؟ مگه پدرمادرت غصه تورو میخورن ک تو غصه آبروشونو میخوری؟

ولی درنهایت اگه از خانوادتت مطمعن نیستی دنبال قهر و این حرفام نرو فقط هار تر میشه

💚🤍❤️
تازه ادعاشم میشه که من ی عالمه دختر بود بخاطر تو ول کردم🤦🏼‍♀️انقدم خودش خوشگله ولی خوشگلی چه فایده ...

خب دوستت داره ها ولی ایتجور مردی قابل تحمل نیست شکاک بددل اییشش

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤