سلام ی ساعت تایپک نوشتم بخاطر کلمه ج.ن.د.ه پاک شد😐🤦🏼♀️
بچه ها دیدین اینروزا این رباتا تو تلگرام اومدن همسترو استارز و…
من میخاستم پول دربیارم رفتم تو یکی ازینا بعد چون راجبش نمیدونستم رفتم پی وی ی پسره ای ازش پرسیدم . دو شب پیش شوهرم پیامامو دید خیلی عصبانی شد گردنمو فشار میداد فحشای بد میداد گفت من بخاطر ابروی خانوادم با تو زنیکه زشت زندگی میکنم اگه ابروی منو ببری می،کشمت . میگفت تو چرا میخای پول دربیاری اگه پول میخای برو خونه بابات ، قبلا که پسرمون نبود هیچ وقت نمیگفت برو از وقتی حامله شدم تا همین الان همیشه هرچی میشه میگه برو خونه بابات میدونه من نمیتونم پسر چهار ماهمو تنها بزارم . الانم باهام حرف نمیزنه فردا وقت دکتر داشتم میگم نمیبری منو ، حرف نزد اخرشم فحشم داد گفت با من حرف نزن
درحالی که وقتی من بعد به دنیا اومدن بچمون تا چهل روز باهاش رابطه نداشتم، رفت دنبال ج،ن،د،ه پولی . پیاماشو دیدم که دختره بهش گفته بود بیا منو امتحان کن من 30 سالمه و اینا، اینم گفته بود ببخشید امشب نمیتونم بیام. بعدش به من گفت دختره خودش پیام داده منم باورش کردم.
قبلانم ی فیلمی تو گوشیش دیدم با دوستش رفته بودن از دخترای ممه گنده شماره میگرفتن کلا ازین ادماس که میگه مرد اشکال نداره اگه کار بد کنه ولی زن اگه کاری کرد باید کشته بشه.
به نظرتون من چیکار کنم برم ازش عذر خاهی کنم؟
خودم 23 سالمه شوهرم 25