2777
2789
عنوان

راجب خیانته بیاین لطفا🙏🏻😱

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 56 پست
با پدر مادرت صحبت کن بهشون بگو که چقدر به خودتو خانوادت فحش میده

گفتم فایده ای نداشت 

بابام اصلا باهام حرف نمیزنه دوسم نداره

بابام ، مامانمم دوست نداره بچه هاشم دوست نداره. هیچ وقت به من زنگ نمیزنه بابام رابطمون اصلا خوب نیست. چندبارم قبلانا با شوهرم دعوا کرده ولی فایده ای نداشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار بیار بهشون (قبل اقدام) ینی چی آبروشون میره گوربابای حرف مردم مگه الان ک داری از این اخلاقاش رنج ...

نه بابا اصلا با بابامم که هیچ وقت حرف نمیزنم بابام اصلا دوسم نداره. 

قهرم که من با شوهرم نکردم  خودش با من قهر کرده حرف نمیزنه 

رابطه عاطفی که اصلا نداریم با هم 

فقط‌موقع رابطه جنسی یکم باهام مهربون میشه

نه بابا اصلا با بابامم که هیچ وقت حرف نمیزنم بابام اصلا دوسم نداره. قهرم که من با شوهرم نکردم خودش ...

عزیزم سعی کن عاشقش کنی شاید یکم طول بکشه ولی میشه

رااااستی شوهرت پیش خودت زندگی میکنه؟اخه تو یکی از تایپک هات گفته بودی  همش میره استرالیا و میاد؟

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

ای بابا همه رفتن که🚶🏼‍♀️🥲

من هستم تا جایی بتونم کمکت میکنم ولی شاید یکم زمان ببره دلشو به دست بیاری

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

پس‌فحشایی که به خانوادم داد چی؟ همش میگفت چیزم تو مادرت خاهرت فلان فلان. بعدم خودش رسما گفت نمیخامت ...

بار کن اونایی که مذهبین از این فحشا میدن مثل شوهر من.به خدا واگذارکن .به خدا بگو خودت جوابشوبده.چون جواب شوهر دادن به حقم باشه دردسره آخرش .یه مدت سکوت کن خودش میفهمه خوب میشه بات.

عزیزم سعی کن عاشقش کنی شاید یکم طول بکشه ولی میشهرااااستی شوهرت پیش خودت زندگی میکنه؟اخه تو یکی از ت ...

تقریبا بیشتر از یکساله که اومدم استرالیا الان اینجا پیششم

عاشقم نمیشه پنج شیش ساله که دارم تلاش میکنم

میگه هیچ وقت عاشق زن جماعت نمیشم

ارزشی واسه زن قائل نیست

بار کن اونایی که مذهبین از این فحشا میدن مثل شوهر من.به خدا واگذارکن .به خدا بگو خودت جوابشوبده.چون ...

از‌ وقتی دیگه در برابر فحشاش سکوت میکنم پررو ترو بدتر شده 

قبلا حداقل ی عذرخاهی میکرد

والا بابای منم مذهبیه ولی هیچ وقت ندیدم فحش بده

تازه شوهرم مذهبی نیستش ادای ادمای مذهبی رو درمیاره

حتی نمازم نمیخونه

از‌ وقتی دیگه در برابر فحشاش سکوت میکنم پررو ترو بدتر شده قبلا حداقل ی عذرخاهی میکردوالا بابای منم م ...

شوهرم خیلی مذهبیه ولی حرف زشت میزنه یه بار گف برای مادرم فاتحه بفرس گفتم هر وقت به مادرم توهین نکردی میفرستم .دیگه توهین نمیکنه الان.باید به روش بیاری تو دوست داری این حرفارو به خودت بگن چه حسی پیدا میکنی من مگه میخوام ازت چی گفتم بت ..فقط بازبون نرم بفهمون بش

از‌ وقتی دیگه در برابر فحشاش سکوت میکنم پررو ترو بدتر شده قبلا حداقل ی عذرخاهی میکردوالا بابای منم م ...

ببخشید ولی من جواب شوهرمو بیشتر اوقات میدم مگم خودتی جدوآبادت نجس گوه دیوانه کثافت روانی خلاص میگم چیکارکنم نگو نگم .آخرشم باهم خوبیم میخندیم.ولی من اول میرم طرفش..

از نظرشرعی زنی که جواب شوهرش میده مثل خودم میگن اون دنیا باسیم داغ دهنشو میدوزن بهم.واقعیتم داره توی برنامه زندگی پس از زندگی شنیدم ولی آدم نشدم 

بچمو نمیده بهم

نده خودت برووو واا

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم