2777
2789
عنوان

راجب خیانته بیاین لطفا🙏🏻😱

496 بازدید | 56 پست

سلام ی ساعت تایپک نوشتم بخاطر کلمه ج.ن.د.ه پاک شد😐🤦🏼‍♀️

بچه ها دیدین اینروزا این رباتا تو تلگرام اومدن همسترو استارز و… 

من میخاستم پول دربیارم رفتم تو یکی ازینا بعد چون راجبش نمیدونستم رفتم پی وی ی پسره ای ازش پرسیدم . دو شب پیش شوهرم پیامامو دید خیلی عصبانی شد گردنمو فشار میداد فحشای بد میداد گفت من بخاطر ابروی خانوادم با تو زنیکه زشت زندگی میکنم اگه ابروی منو ببری می،کشمت . میگفت تو چرا میخای پول دربیاری اگه پول میخای برو خونه بابات ، قبلا که پسرمون نبود هیچ وقت نمیگفت برو از وقتی حامله شدم تا همین الان همیشه هرچی میشه میگه برو خونه بابات میدونه من نمیتونم پسر چهار ماهمو تنها بزارم . الانم باهام حرف نمیزنه فردا وقت دکتر داشتم میگم نمیبری منو ، حرف نزد اخرشم فحشم داد گفت با من حرف نزن

درحالی که وقتی من بعد به دنیا اومدن بچمون تا چهل روز باهاش رابطه نداشتم، رفت دنبال ج،ن،د،ه پولی . پیاماشو دیدم که دختره بهش گفته بود بیا منو امتحان کن من 30 سالمه و اینا، اینم گفته بود ببخشید امشب نمیتونم بیام. بعدش به من گفت دختره خودش پیام داده منم باورش کردم.

قبلانم ی فیلمی تو گوشیش دیدم با دوستش رفته بودن از دخترای ممه گنده شماره میگرفتن کلا ازین ادماس که میگه  مرد اشکال نداره اگه کار بد کنه ولی زن اگه کاری کرد باید کشته بشه. 

به نظرتون من چیکار کنم برم ازش عذر خاهی کنم؟ 

خودم 23 سالمه شوهرم 25 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاضرم‌تا اخر عمرم مجرد بمونم با یه همچین مردی ازدواج نکنم الان بیشتر مردا هم همین جورن هیز و تنوع طلب 

انقد تو اطرافیانم از این مردا دیدم که میگم‌خداروشک  مجردم چون اعصاب هیز بازی و لاشی باری طرف مقابل اصلاااا ندارم 

توهم احترام و ارزش برای خودت بزار از همچین آدمی عذرخواهی نکن مگه چیکار کردی اون بوده که کارش اشتباه بوده وای خونم به جوش میاد میبینم زنای کشورمون اینجوری خودشون کوچیک میکنن

اگر قراره بمونی خودت رو قوی کن کاری کن که خودت کمتر اذیت بشی 

باهاش صحبت کن 

و به هم فرصت بدید تو هم بیشتر از قبل بهش محبت کن و هواشو داشته باش 

نزار بچه فاصله رو بیشتر کنه 

تلاشت بکن اگه درست نشد بعد به طلاق فکر کن 

بنظرم باهاش حرف نزن اصلا کوتاه نیا چون تقصیر اون بوده اگه یک بار دیگه بهت بی احترامی کرد گفت زشت یا خیانت کرد ازش طلاق بگیر تا جوونی بهتره طلاق بگیری چون اینجور رابطه ای که شوهرت قدرتو نمیدونه اخرش به طلاق خطم میشه پس اگه زودتر اقدام کنی بهتره

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچمو نمیده بهم

پول داره مهریتو بده؟

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤