2777
2789
عنوان

مجبور شدم به خانوادم بگم حاملم نوزده سالمه مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز بعدشم ...😂😂این ک مث دسمال دس هر کسی هستی خوشحالت می‌کنه ؟ 😂😂عسیسوم

عزیزم فکر نمیکنی داری زیاده روی میکنی؟؟ مگه هرکس با دوتا پسر دوست شد هرزس؟ مگه همه دوستیا ب هرزگی ختم میشه؟ 

💚🤍❤️
این حرفا دیگ دورش گذشته الان پسرا فقط دختر باتجربه میخان

واقعا ؟ کدوم شعر زندگی میکنید .؟ دور و اطراف من اینجوری آدما نیستند . 

اتفاقا داداشمم با 23 سال سن تا حالا هیچ دوست دختری نداشته و میگه برم سرکار بعد بریم خواستگاری. مذهبی هم نیست . 

البته نمیگم نیستا اما من خودم ( همینطور اون کسایی که اطلاع دارم ) دنبال آدمای پاکن 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

😂صدقه بده رفع بلا شه😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ