2777
2789
عنوان

شغل ادمین

128 بازدید | 3 پست

سلام خانوما دنبال شغل ادمین بودم توی دیوار.‌.چنتا آگهی دیدم که اول تو صرافی اکسکوینو احراز هویت میکنی بعد تو تلگرام ی متن میدن کپی میکنی و در برنامه دیوار آگهی میکنی هزینه استخدام وکارهای اون دسته بندی ب عهده خودمونه...بعدش روزانه حقوق تسویه میشه باب هر جواب دهی داخل چت دیوار.بچه ها بنظرتون راسته میشه اعتماد کرد؟؟؟؟کسی تجربه داره لطفا؟؟خیلی ب کار نیاز دارم؟

اینو اکسکوینو رو نمیدونم، ولی من توی دیوار برای ادمینی میام دادم گفتن بیا تلگرام وارد لینک ثبت نام بشو و اطلاعت کارتت رو وارد کن و ۱۰۰ تومن هم پول بزن، همینکارو کردم بعدا متوجه شدم لینک شون کلاهبرداری بوده و اطلاعات کارتمو ذخیره کردن که حسابمو خالی کنن

من که دیگه دور این کارو خط کشیدم و بنظرم شما هم بیخیال شو

اینو اکسکوینو رو نمیدونم، ولی من توی دیوار برای ادمینی میام دادم گفتن بیا تلگرام وارد لینک ثبت نام ب ...

ن این میگه کارمون کاملا قانونیه واینا پولی نمیخواد ولی خب هزینه نردبان دیوار رو میدیم بعد براش می‌فرستیم همون شب با حقوقمون میده بهمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن این میگه کارمون کاملا قانونیه واینا پولی نمیخواد ولی خب هزینه نردبان دیوار رو میدیم بعد براش می‌فر ...

سلام‌دوست عزیز منم این کار رو دقیقا شروع کردم لطفا بگین چه نتیجه ای گرفتین