2777
2789
عنوان

متخصص سقط مكرر نقص ايمني و انعقادي😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 41 پست
منم‌ 2 تا سقط داشتم مشکل ایمنی بود سیستم ایمنی بدنم بالا بود دفعه سوم وقتی باردار شدم از اول تا آخرش ...

خداروشكر عزيزم انشالله هميشه سالم باشيد.دكترتون كي بود؟احتمالا مشكل انعقادي داشتيد وگرنه براي ايمني پردنيزولون ميدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مثل دكتر شركت خوب باشه سعي ميكنم حضوري بيامنوبت دهيش به چه صورته؟شما مشكلتون چي بود؟

پزشک بارداری پرخطره تحقیق میکنه چرا شما سقط زیاد دارین با آزمایش و چک کردن بعدش مشکلتونو فهمید میگه باردار بشو

نشنيدم تاحالا.كسي رو تو شيراز ميشناسيد كه تخصصش پريتانولوژي باشه؟

من تهران پریتانولوژی عالی سراغ دارم بچه های من ۲۲ هفته میخواستن سقط بشن اول خدا بعدش اون خانم کمکم کرد

اخي چه بد.دعا كن بتونم خودم باردار شم🥺🙏

ان شالله عزیزم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
تازه متوجه شدم مشكل ايمني دارم و همين باعث سقط ميشه.بهترين دكتر ها رفتم اما هيچكدومشون ازمايشات سقط ...

دکتر منصور حسینی شیرازه. خواهرم میره پیش مشکل نقص ایمنی داره. دکتر خیلی خوبیه و داروهای خارجی میده 

خداروشكر عزيزم انشالله هميشه سالم باشيد.دكترتون كي بود؟احتمالا مشكل انعقادي داشتيد وگرنه براي ايمني ...

نه سیستم ایمنی بدنم بالا بود چرا زیاد دیدم همین داروهارو میدن . من شهرستانم

دکتر منصور حسینی شیرازه. خواهرم میره پیش مشکل نقص ایمنی داره. دکتر خیلی خوبیه و داروهای خارجی میده

جدي؟ايشون مشكل سقط داشتن؟براي دوشنبه نوبت دارم اما نميدوستم دكتر خوبيه يا نه
جدي؟ايشون مشكل سقط داشتن؟براي دوشنبه نوبت دارم اما نميدوستم دكتر خوبيه يا نه

خواهرم متاهله ولی هنوز اقوام نکرده ب بارداری ک بدونیم چجوره. ولی قبلا با همین دکتر حرف می‌زد میگفت ی آمپول میزنن و میتونن دارو نخورن طی بارداری و بچه دار شه. خواهرم مشکل نقص سیستم ایمنی و انعقاد خون داره ک میره پیشش. خوبیه دکتره اینه ک داروهای خارجی مینویسه ولی اینجور نیست ک فک کنی خیلیییی زیاد میشه. خواهرم تو سیستم جز بیماری خاص ثبت شده و هزینه کمتر میگیرن بابت دارو 

جدي؟ايشون مشكل سقط داشتن؟براي دوشنبه نوبت دارم اما نميدوستم دكتر خوبيه يا نه

تو اول باید ی دکتر خیلی خوب پیدا کنی ک هرسال بری چکاپ پیشش و واسه بارداری هم میگه چیکار کنی در کنارش هم ی دکتر مخصوص بارداری پیدا کنی ک بگه تو اون دوران چی بخوری نخوری در کل چیکار کنی