2777
2789

سربازی رفته باشه 

شغل و درآمد ثابت داشته باشه 

سنش حداقل ۳۰ سال باشه 

به نظرم پسری که زیر ۳۰ سال ازدواج کنه

در حق خودش ظلم کرده 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

ذهنش چه جور باشه

یعنی این که  اعتماد به نفس داشته باشه   جرات  قبول کردن مسولیت  سنگین زندگی رو اول   درک کنه و قبول کنه 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه به بلوغ شخصیتی رسیده باشه... بدونه که باید ستون یه خونه بشه... باید حد و مرزش رو بتونه با خانواده ها نگهدارنده و حامی زنش باشه... مدیریت بحران و مدیریت اقتصادی بلد باشه .. برای آینده‌ش هدف داشته باشه.... از نظر مالی هم بنظرم ماشین حتماً باید داشته باشه و توانایی اجاره ی یه خونه ی مستقل رو داشته باشه لااقل 

عزیزانی که احیانا میخوان بهم چیزی درمورد توقع بالا و اینا بگن 

من همسرم وقتی اومد خواستگاری خونه و ماشین داشت(خودش خریده بود قسطی و با پس اندازهای قبلش)

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

حتما شغل داشته باشه و حقوقش در حدی باشه که بتونه زندگی معمولی رو جور کنهاز نظر ذهنی پخته شده باشهبتو ...

من خودم از بچگی کار کردم

از این پسرای لات و پروام یکم 

ولی به نظر خودم این سوسول ها بیشتر خواهان دارن

من خونه دارم ماشین دارم درآمدم خوبه دختری که می‌خوام نیست و نامزد شده

چه معیاری تو دید اولیه مد نظرته؟ کلی میخام نظر پسرا و ایده آل هاشونو بدونم

مثلا شوهر من فقط ارامش میخاست هیچ توقع دیگه ای نداشت

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂
من خودم از بچگی کار کردماز این پسرای لات و پروام یکم ولی به نظر خودم این سوسول ها بیشتر خواهان دارن

اصلا ابدا

سوسولها رو دخترها برای دوستی کوتاه مدت و این که براشون خرج کنن و برن به دوستاشون پز بدن میخوان

سوسولها منفور هستن بیشتر

تا میتونی بخودت برس برای خانم ها از همچی مهمتر ظاهر طرفه

بعد اخلاق بعد پول

اگه دوتای اولی اوکیه..پول درحد شغل خوب و بیمه دار اول زندگی کافیه

اگه شغلتم اوکی بود

تنها یه چیز میمونه به بلوغ عقلی رسیده باشی بتونی خانوادت و خانواده ای ک قرار تشکیل بدی خوب مدیریت کنی جایگاه خانوادت هرجا بود جایگاه  همسرت یک درجه ببر بالا اولویت همیشه باید همسرت باشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

کسی که نگاهش به زن کالایی نباشه! خیلی خیلی مهمه از اون جو بچگی و نوجوونی بیرون اومده باشه.

تحصیلات و کار مهم هستن

اگر چشمش هرزه و دنبال دوست دختر داشتنه ازدواج نکنه بهتره 

جایی که واقعا یه همدم و یه همسر میخواد. تبدیل به یه مرد که بشه بهش تکیه کرد شده باشه نه پسر بچه!