سلام الان خونه مادرشوهرمم دلم خیلی پره،پدر شوهرم اومده رفته نشسته پیش جاریم،انگار نه انگار ما اینجاییم،از این اصلا ناراحت نیستم،از این ناراحتم وقتی جاریم بهشون محل نمیده من میشم سوگولیشون،اون محل دادنی من کلا فراموش میشم
.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم با هر کی مث خوش رفتار کن بد صحبت نکن هر بار اونجا میری خوتو با یه چیزی مشغول کن مجله موبایل بخون یکم سر سنگین باش خیلی مهربون و صمیمی نباش رابطه توام با احترام
مدلش اینجوریه دیگه اخلاقشون اینه عوض نمیشه۰ بی خیالی طی کن۰
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!