من با یکی از فامیل با هم ازدواج کردیم اسم اون فامیل و میزارم زهرا که قاطی نکنم ،زهرا یه بار باردار شد وقتی که شیش ماهش بود بچه سقط شد الان دوباره بارداره ،مادر شوهرم همش بهم میگه زهرا ماشاالله دوباره حامله است با شما عروسی کرده بود یادته ،بعد دو تا از فامیل زایمان کردن همش به من میگه فلانی و فلانی زایمان کردن یا فلان دوستت حامله است با تو همسن هستن ها ،یا میگه فلانی بهم گفت عروست حامله نیست ،انشاالاه خدا بهش بچه بده بعد همه اینا رو یه جوری میگه من سه ساله ازدواج کردم قصد بچه دار شدن دارم ولی تا حالا باردار نشدم ولی این و نمیدونه همش تیکه میپرونه چی جوابش و بدم تا دهنش و ببنده ممنون میشم بگین
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
و اینکه حرفاش حس بد و نازایی بهم میده یه جوری حرف میزنه با طعنه نه اینکه مثلاً اینطوری و الکی حرف بزنه از روی منظور میگه من خر که نیستم میفهمم حرفاش با منظوره
ادم بعضی وقتا انقدر با دخالت ها و حرفای بیخود روبرو میشه که هرچی میگرده کلمه ای پیدا نمیکنه و لال میشه، شما الان به ایشون جوابم بدی فکر میکنی قانع میشه؟
تو که نباید بگی شوهرت باید جواب بده. اگه جواب نمیده و خودشو اخل نمیکنه بگو فعلا صلاح نمیدونیم. هرکس متناسب با شرایطش اقدام میکنه. ما فعلا شرایطش رو نداریم.