2777
2789
عنوان

صلوات

212 بازدید | 64 پست

میخوام صلوات بفرستم برای همه 😢😢 انشالله حاجت روا شین 

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی.صلوات فرستادم

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
مرسی گلم انشاالله شمام حاجت روا شی😘

ممنون عزیزم انشالله به حق این شبهای عزیز همه حاجت روا شن ❤

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

برای هر کسی لایک میکنم ۳ تا صلوات میفرستم ❤

دوستان لطفا همسرمنوهم دعا کنیدشغل خوب پیدا کنه،،منم شمارودعا میکنم وصلوات میفرستم

انشالله به حق این شبهای عزیز بهترین ها برای خودت و همسرت رقم بخوره 🌸

عزیزم منو دعا کن  منم دعات میکنم

فدای مهربونیت ❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 اللهم صل علی ...

التماس دعا گلم.

بسم الله الرحمن الرحیم.و ان یکادالذین کفروا لیزلقونک بابصارهم لماسمعواالذکر و یقولون انه لمجنون و ما هو الا ذکر للعالمین.