2777
2789
عنوان

مبل زمرد

317 بازدید | 12 پست

سلام خانومای باسلیقه

روزتون بخیر ،دوستان کسی مبل سفید یا کرمی داره؟زود کثیف میشه؟هی میشورینش؟از روکش ژله ای کسی استفاده کرده؟آیا خوبه؟برای مبل زمرد رنگ روشن ک ممکنه هی لک بیافته چیکار میکنین ک کثیف نشه؟ یا یه روکشی مد نظرتون هست ک هم راحتی باشه هم طرح مبل دیده بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاور گرفتم مبل هام سفیده

کاورتون پارچه ایه یا ژله ای؟کل مبل و میپوشونه دیگه،میخوام یه چیزی باشه ک هم مبل دیده بشه هم تمیز بمونه،از این ژله ای هام راستش میترسم چروک بشه و نمای خوبی نداشته باشه

کاورتون پارچه ایه یا ژله ای؟کل مبل و میپوشونه دیگه،میخوام یه چیزی باشه ک هم مبل دیده بشه هم تمیز بمو ...

ژله ای اصلا چروک نمیشه واسه من که تمیز مونده

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
کاورتون پارچه ایه یا ژله ای؟کل مبل و میپوشونه دیگه،میخوام یه چیزی باشه ک هم مبل دیده بشه هم تمیز بمو ...

دوسال پیش یه دست هفت نفره با چهارتا میز نهار خوری شد ۳۲۰۰الان قیمت هارو نمیدونم

[QUOTE=350233532]دوسال پیش یه دست هفت نفره با چهارتا میز نهار خوری شد ۳۲۰۰الان قیمت هارو نمیدونم[/QU ...

آره جنس بد سریع پاره میشه خوب بخر