2777
2789
عنوان

جوش زدن طلا

183 بازدید | 13 پست

سلام خانما تک پوش دخترم شکسته ولی کامل نه عید عوض کرده بودیم حالا چی کار کنم بچم خیلی گریه کرد خودمم ناراحت شدم‌با جوش زدن‌درست میشه؟

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زیاد نیست بله درست میشه ،دیگه زیادم اعتباری بهش نیست زودتر میشکنه از جایی که جوش خورده

تک پوش کلفتی بود یکی افتاده رو دست بچم شکسته گرمش بالاس امکان نداشت بشکنه ولی شکست ،ممکنه بازم بشکنه اگه جوش بدیم ای بابا 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
تک پوش کلفتی بود یکی افتاده رو دست بچم شکسته گرمش بالاس امکان نداشت بشکنه ولی شکست ،ممکنه بازم بشکنه ...

از دخترمنم همین طور شد آخر سر عوض کردم

این دست تهی لبریز دعاست... الحمدالله کما هو اهله
از دخترمنم همین طور شد آخر سر عوض کردم

الله اکبر توکل ب خدا ببرم امروز ببینم کسی پیدا میشه خوب جوش بزنه ک مشخص نباشه ممنون اومدی🥰

چندگرمه؟دخترت چن سالشه؟اصلا دلیلی نداره طلا اویزون کنی به سر و کله بچه!یه وقت میبینی خدای نکرده همون ...

نزدیک ۸ گرم تک پوش بود نه دخترم هر وقت با خودم یا پدرشه دست میکنه عید عوض کرده بودم براش ۷ سالشه خودش مقصر نبوده،مدرسه هم هیچ وقت دستش نکردم 

نزدیک ۸ گرم تک پوش بود نه دخترم هر وقت با خودم یا پدرشه دست میکنه عید عوض کرده بودم براش ۷ سالشه خود ...

اره وزنش زیاده باید خیلی محکم باشه.

حالا چندجا نشون بده شاید اکی شه.

چون ادم خیلی ضرر میکنه تو تعویض طلا

اره وزنش زیاده باید خیلی محکم باشه.حالا چندجا نشون بده شاید اکی شه.چون ادم خیلی ضرر میکنه تو تعویض ط ...

امیدوارم خوب جوش بدن فقط من تصمیم داشتم تا چند سالللل همین دستش باشه ضربه زده کسی بهش تو بازی 

امیدوارم خوب جوش بدن فقط من تصمیم داشتم تا چند سالللل همین دستش باشه ضربه زده کسی بهش تو بازی

عزیزم....غصه نخور

خداروشکر تنش سلامته

دیگ براش عوض نکن تا یکم بزرگتر شه و بتونه ازش نگهداری کنه.

عزیزم....غصه نخورخداروشکر تنش سلامتهدیگ براش عوض نکن تا یکم بزرگتر شه و بتونه ازش نگهداری کنه.

من ناراحت نیستم خودش خیلی ناراحته دیگه نمیندازم دستش خودش بچه خوب و باهوشیه ولی دیگه نمیندازم فقط مهمونی باشه ممنون اومدی تاپیک نظر دادی موفق باشی💝