2777
2789
عنوان

پیلاتس برم یا بدنسازی ❓

326 بازدید | 15 پست

من میخوام پسرمو بفرستم باشگاه تو تایم باشگاه اون داخل همون باشگاه خودمم یه ورزشی برم، پرسیدم گفتن تو اون تایم فقط پیلاتس و بدنسازی دارن، من اضافه وزن دارم نظرم اینکه اون برم پیلاتس وقتی وزنم کم شد برم بدنسازی واسه فرم بدن ، نظر شما چیه ؟ من اصلاً اطلاعی از پیلاتس ندارم فقط میدونم حرکات کششی هست و به مفصل آسیبی نمیزنه منم زانو درد دارم گفتم شاید خوب باشه برام، پیلاتس تو لاغری تاثیر داره؟؟

بدنسازی که برا بچه خوب نیس

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره اگرم میخوای بری بدنسازی باید مربی بگیری و بگی باهات اصطلاحی کار کنه چون عضلاتت مشکل داره که هزینش زیاد تر میشه 

کلا این دوتا باهم خیلی فرق دارن و کسایی که پیلاتس کار میکنن اصلاااا بدنسازی و دنبل و کار با دستگاهو قبول ندارن ... و اینکه بستگی به علاقت هم داره منو دوستم جفتشو شرکت کردیم اون پیلاتسو دوست داشت داره ادامه میده من ۲ساله میرم بدنسازی

بستگی به خودت داره اگرم میخوای بری بدنسازی باید مربی بگیری و بگی باهات اصطلاحی کار کنه چون عضلاتت مش ...

من کمردرددارم بنظرتون برم پیلاتس خیلی خوبه؟

دوستتون راضی هست؟

من کمردرددارم بنظرتون برم پیلاتس خیلی خوبه؟دوستتون راضی هست؟

دوست من چون خیلی علاقه داره میره ولی جاییش درد نمیکنه واسه سفت شدن بدنش میره شما باید حضوری از مربیت سوال کنی چون پیلاتس یه ورزش گروهیه نمیتونی با بقیه هم ویژه کمر درد شما کار کنه