2777
2789
عنوان

درباره امام حسین بیاین برام بگین🌿

170 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان میخواستم هر کدومتون که علاقه قلبی به ایشون دارن دلیلشون رو بهم بگن لطفا گاردی نگیرین من خودم اعتقادی ندارم و حتی ایشون رو زیاد نمیشناسم و میخوام که اطلاعاتمو بالا ببرم و بدونم که چرا برای همه محترمن لطفا بگین برام از ایشون💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا محترم هستن،چون خالصانه خودش و اهل بیتش رو در راه خدا داد،بدون اینکه بگه چرا اینجوری؟جوردیگه هم میتونم عبدللهت باشم خدا

السلام علی الحسین 

و علی علی بن الحسین

و علی اولاد الحسین

و علی اصحاب الحسین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اخ الهیی من فداش بشم ،ببین من اصلا مومن نیستم تازه کم حجاب و اینام هستم اصلا هم به ائمه اعتقاد نداشتم به خدا داشتم ولی از سر ناچاری توصل کردم بهش تو روز محرم یه نذری خیلی کوچیک در حد پول تو جیبی خودم انجام دادم برام شاهکار کرد تا زنده ام جونمو براش میدم

من اراده ی قلبی شدیدی دارم ب اقا امام حسین چند بارم حاجت گرفتم ازش زیارتشم رفتم قربونش برم  

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
چرا چی چیزی باعث این شده برات بگین برام منم میخوام از این گنگی در بیام🥺

مهربونیش مظلومیش اینکه هرچی خواستم تاحالا بهم ن نگفته و حاجتمو براورده کرده😊😊

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
ببین اینکه کی بودن؟چی داشتن در وجودشون که هنوز که هنوزه برای مردم محترمنخودت چی باعث آرامشت درباره ی ...

ایشون یکی از بنده های پاک و مطهر خدا بودن ک در نزد خدا جایگاه بسیار والایی داشتن وجودشون سرتاسر عشقه مردم هرچی دارن از صدقه سری ائمه دارن ایشون بخاطر نماز جنگید