2777
2789

یسریا میزارن تو اب نمک بمونه 

غیر اون راهی نیست؟!

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم ماست بزن

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

من توی تابه یه قاشق روغن می ریزم با نمک و یه ته استکان آب و بادمجان ها را می چینم توی تابه و در تابه رو میذارم و حرارت رو زیاد می کنم . بعد که سرخ میشه همون یه قاشق روغن توی تابه مونده

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بادمجون روبااب یکم بجوشون خیلی کم،بعدسرخ کن روغن خیلی کمی میبره

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
به یه فرچه یه لایه نازک ماست بزن

همین کارو کردم ولی انگار شکل ظاهریش شبیه اب پز میشع

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

ممنون از همگی .. اگر میبنید ... سخته تشکر از همه فقط لایک کرد😂❤️