2777
2789
عنوان

یک گندی زدم خیلی میترسم میشه بیاید

623 بازدید | 42 پست

دیشب تو خیابون منتظر بودیم منو دوستم اسنپ پیدا بشه یک خانم که لباش ژل بود بینی عمل بود اومد به من گف میشه یک سوال بپرسم من فکر کردم میخواد درباره لباسی چیزی بپرسه که از کجا خریدی چون از این موقعیت ها خیلی واسم پیش میاد  بعد گف مجردید و گفت واسه خواستگاری واسه برادرم و اینا بعد من تاحالا از این چیزا واسم پیش نیومده بود نمیدونستم چیکار کنم دوستم هم هیچ واکنشی نشون نداد من ترسیدم شمارم رو خواست یک شماره خاموش دادم اسمم پرسید بنظرتون اتفاق بدی می افته خواهرم میگه از اینایی بوده ک میخواسته تو پارتی و اینجور جاها تورو ببره میترسم حقیقتا بنظرتون اتفاق بدی ک نمی افته من هول شدم مغزم از کار افتاد نمیدونستم چی بگم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ندیدی همینجا همین بلا سر یک دختره اومد گفت بعد بهم گفت بیا خونمون داداشم ببین اگر دوست داشتید همو بیاییم خواستگاری بعد درو قفل کردن دو پسر بهش تجاوز. کردن ...کلا ب هیشکی تلفن نده

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
همچین مواقعی یا شماره منزل بده یا شماره مامان بگو اجازه ندارم شماره خودمو بدم 😉

این درست ترینه 

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤