2777
2789
عنوان

مهریمو گذاشتم اجرا

381 بازدید | 30 پست

بالاخره جرات تموم کردن یه زندگی جهنمی رو پیدا کردم. البته هنوز خونه شوهرمم نمی‌دونم واکنشش بعد فهمیدن چی می‌تونه باشه

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونایی که طلاق گرفتن بپرس میفهمی الان داغی

تو هم بمون تو زندگی جهنمی بمون هر چی بلا سرت بیاد حقته 

در ضمن من جدا نشدم فقط یاد گرفتم خرده نگیرم حتما طرف اذیت میشه جدا شده بهتر از من و تو به زندگی اگاهه

خب تو بمون تحقیر شو خیانت ببین تو سری بخور طلاق نگیر 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

چرا فکر می‌کنی با طلاق همه چیز درست میشه

من ماجرای این خانم رو نمیدونم. اما اساسا طلاق برای این نیست که همه چیز درست شه، بذای اینه که به طور کلی بهتر شه. حتما یه چیزهایی بدتر میشه، اما باید دید اون چیزهایی که بهتر میشه ارزشش رو داره یا نه. 

عزیزم فیلم در انتهای شب رو ببین ۹قسمته.دیدت به طلاق عوض میشه.ومیفهمی چقدر سخت ودردناکه.تازه خانوم توی فیلم هم خاطر خواه داشت هم سرکار میرفت.دید من که خیلی تغییر کرد.اگه مشکلتون خیانت واعتیاد نیست صرف نظر کنید

چرا جمع می بندی 

بستگی داره اون تصمیم به طلاق چقدر درست باشه

اونی که از سر بچگی.  بی تحملی جدا میشه شازد تصمیمش اشتباه باشه 

اما گاهی طلاق بهترین تصمیمه

از، خدا که فهیم تر نیستی جانم 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
چرا فکر می‌کنی با طلاق همه چیز درست میشه

همسر استارتر به خائن قهاره 

دیگه آدم این جور مواقع طلاق نگیره کی بگیره؟ 

شما همسر خودت با چند تا آقا رابطه جنسی داشته باشی میمونی و میسازی؟!!!!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤