چون دخترا العان هولتر از پسرا شدن هی روی این و اون کراش میزنن خرجی پسر میدن میگن مهریه چیه مگه میخایم خودمون بفروشیم خب پسر العان باید واس چی ناز نکنه وقتی خودمون جامونو عوض کردیم؟ قبلنا میگن پسرا سالها منتظر ی دختر بودن العان از بس هول زیاده هی جایگزین میکنن ایراد از خودمونه نمیذاریم واس ب دست آوردنمون تلاش کنن
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی آمار خواندم ک ۶۳ درصد پسرای زیر سی سال توی آمریکا پارتنر ندارن چون دخترا توی آمریکا با هر کسی اوکی نمیشن اونوقت ایران پسرا چند تا چند تا دارن خب معلومه بی ارزش میبینن
[QUOTE=350221934]ی آمار خواندم ک ۶۳ درصد پسرای زیر سی سال توی آمریکا پارتنر ندارن
دخترهای دنیا ذات شون یه جوره و همین طور پسرها . پسرها همه جا دخترها رو گول می زنن با حرف های قشنگ شون . البته اونجا هم پسر خوب داریم
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .