2777
2789
عنوان

فکر نکن زرنگ بودی

647 بازدید | 76 پست

یا نه من ساده بودم نه هیچکدوم چون دوستت داشتم و من دوست داشتن واقعی رو این منظر میبینم 

سادگی در اینجا کردم که چون میدونستم میری اما بهت دل بستم 

فکر نکن اینجا من از درد تو میمیرم نه گذشت اون روزا اما اینو بدون که دلیل شکست قلبی تو من نبودم تا انتقام اونا رو از من بگیری به این نمیگن زرنگ بودن به این میگن سو استفاده از احساس یکفرد 

فکر نکن منم احمق بودم نمی‌فهمیدم می‌فهمیدم منتهی چون دوستت داشتم میخواستم چشم پوشی کنم چون دوستت داشتم اشتباهاتت رو طوری وانمود میکردم که برام مشکلی نداره دروغ هات رو طوری وانمود میکردم که انگار باور کردم اما باور نمی‌کردم 

الآنم نیومدم اینجا بگم از درد دوری تو وای دلم مرد نه میزارمت کنار و برای همیشه فراموشت میکنم انگار که نبودی و میبخمشت 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب این درد و دل بود یا خط ونشون برای مخاطبت تو سایت

نه خط و نشون بود نه درد دل حرفمو فقط خواستم بزنم که بدونه که همه چی رو می‌دیدم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

هیچ وقت نمیتونی فراموشش کنی خیالت راحتتت

می‌دونم اما دیگه بهش فکر نمیکنم 

این پیام رو برای خودش بفرس ک حداقل یکم تخلیه بشی و یه نفس راحت بکشی

از همه جا بسته شدم کجا بفرستم تنها جایی که فعالیت میکنه اینجاست 

می‌دونم اما دیگه بهش فکر نمیکنم

بازم نمیتونی

من دوساله ک میخوام بهش فکر نکنم اما دیشب فهمیدم ک هنوز بدجور عاشقشم

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
بازم نمیتونیمن دوساله ک میخوام بهش فکر نکنم اما دیشب فهمیدم ک هنوز بدجور عاشقشم

نهههه من عاشقش نبودم فقط دوستش داشتم عاشقش زمانی میشدم که می‌رفتیم زیر یه سقف