2777
2789

از دیروز تا حالا دو نفر بهم گفتن سنت بیشتر میخوره

حداقل بهت میاد سی و خورده ای سالت باشه، درصورتی که بیست و پنج سالمم نیست... 

من اصلا ادمی نبودم به این چیزا توجه کنم ولی از کسایی شنیدم که اونارو دوست خودم میدونستم

حس میکنم قلبم داره فشرده میشه

اضافه وزنم بالاست و بخاطر همینم سنم بیشتر میزنه

خیلی غمگین شدم از وقتی اینو شنیدم.. 

شما ها چطور با این چیزا کنار میاین؟ 

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

خوب سخته 

آدم میشکنه

ولی به حرفشون تو ذهنت پر و بال نده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

منم ۲۸ سالمه ولی بی بی فیسم و لاغرم هستم به خاطر همین مثل ۲۱ ساله هام....اصلا دوست ندارم اینجوری....میرم سرکار فکر میکنن بچه ام...بهم زور میگن😂😂

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۸ سالمه ولی بی بی فیسم و لاغرم هستم به خاطر همین مثل ۲۱ ساله هام....اصلا دوست ندارم اینجوری.... ...

همین خوبه... 

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
اهمیتی ندارهحرفشونو تلنگر بگیر و بخودت برس

تلنگر بزرگی بود 

حس بدی دارم به خودم... 

وزن بالا سن و زیاد نشون میده متاسفانه یه واقعیته.اما قطعا به اونا ارتباطی نداشته واونا بیشعوربودن...اگه چیزی نگفتی دیگه چیزی نگو . اگه تکرار کردن سعی کن خونسرد باشی و یه جواب بهشون بدی. اگه امکانش و داری وزنت و بیار پایین و سالم تر و مرتب تر باش این بهترین جوابه . اثر ابن حرف زشت شون هم از بین میره فقط زمان میبره 

خوب سخته آدم میشکنهولی به حرفشون تو ذهنت پر و بال نده

به خودم حس بدی دارم این اذیتم میکنه.. 

تلنگر از این بهتر برا اینکه سعی کنی وزنت رو کم کنی وبه خودت برسی که به خودت ثابت کنی چرت میگن

درست میگی... 

ولی اضافه وزنم خیلی بالاست و خیلی طول میکشه تا پایین بیاد

غصه م گرفته 

حس بدی نداشته باش 

اینکه حالا بزرگتر بنظر برسی اونقد تاثیر خاصی تو زندگیت نمیذاره فقط نظر مردمه که اونم ارزشی نداره 

ولی خوبه که برای ارتقای خودت اراده و تلاش کنی اگه میتونی وزنت رو پایین بیاری البته با انرژی مثبت نه با حس تنفر از خودت و بدن خودت

وزن بالا سن و زیاد نشون میده متاسفانه یه واقعیته.اما قطعا به اونا ارتباطی نداشته واونا بیشعوربودن... ...

ممنونم از درکت

میخوام وزنمو بیارم پایین ولی خیلی زمان میبره