2777
2789
عنوان

وظیفه پلیس چیه؟؟؟

904 بازدید | 79 پست

امروز ساعت2 دیدم صدای در زدن میاد همسایه طبقه پایینمون به شدت درو میکوبید اما کسی بازنمیکردم منو همسرم فک کردیم دخترش تو خونه مونده بعد ازچند دقیقه پلیس اومد و فهمیدیم خانومه زنگ زده به پلیس و درو روی شوهرش بسته..پلیسه فقط اومد و گفت باهم حلش کنین هرچقدرم خانومه گفت من دیگه تحمل ندارم پلیسه قبول نکرد شکایتنامه تنظیم کنه فقط گفت حلش کنین خودتون و رفت..الان نیم ساعت گذشته و هنوز صدای دعوا میاد..

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

حتما پلیس نمیخواسته توو مسائل خصوصی زناشویی دخالت کنه 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم حجابت رو رعایت کن،صدای ضبط رو پایین بیار و ...

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

شبها ک ما میخابیم اقا پلیسه بیداره ما خاب خوش میبینیم او در حاله شکاره اقا پلیسه زرنگه با دزدا خوب میجنگه ما پلیسو دوسدالیم بهش احترام میزاریم...😲😲😲😲با آهنگ بخونید لطفا😀😀😀😀😀😀😀

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

آخه خانومه همش التماس میکرد به پلیسه میگفت اگه بری کتکم میزنه اما پلیسه هیچکاری نکرد..اصلا وظیفه پلیس نصیحت کردن نیستش..هنوزم صدای دعوا میاد

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

وقتی همدیگه رو کشتن پلیس کارش شروع میشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

ديگه در مورد وظيفه پليس كه ميتونيم نظر بديم

يه خانمي به هر دليلي در رو روي همسرش بسته 

حتما خودشون نتونستن مشكلشونو حل كنن 

شايد اون زن احساس خطر كرده 

پليس حداقل ميتونست دو طرف رو ببره كلانتري يه پرس و جويي بكنه 

بله حتما

مسائل خصوصی به پلیس کشیده نمیشه...شاید واقعا جون اون خانوم درخطر باشه