امروز ساعت2 دیدم صدای در زدن میاد همسایه طبقه پایینمون به شدت درو میکوبید اما کسی بازنمیکردم منو همسرم فک کردیم دخترش تو خونه مونده بعد ازچند دقیقه پلیس اومد و فهمیدیم خانومه زنگ زده به پلیس و درو روی شوهرش بسته..پلیسه فقط اومد و گفت باهم حلش کنین هرچقدرم خانومه گفت من دیگه تحمل ندارم پلیسه قبول نکرد شکایتنامه تنظیم کنه فقط گفت حلش کنین خودتون و رفت..الان نیم ساعت گذشته و هنوز صدای دعوا میاد..
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانوم حجابت رو رعایت کن،صدای ضبط رو پایین بیار و ...
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
آخه خانومه همش التماس میکرد به پلیسه میگفت اگه بری کتکم میزنه اما پلیسه هیچکاری نکرد..اصلا وظیفه پلیس نصیحت کردن نیستش..هنوزم صدای دعوا میاد
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
مسائل خصوصی به پلیس کشیده نمیشه...شاید واقعا جون اون خانوم درخطر باشه