2777
2789
عنوان

غده زیر بغل

613 بازدید | 66 پست

من بکم زیربغلم تیر میکشید این چند وقت...الان یهو یه درد خیلی شدیدی گرفت و بهش دست زدم یه فده کوچیک حس کردم        

خیلی استرس دارم نکنه سرطان گرفتم

۱۸ سالمه وای خدا

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا ممکنه چیست هم باشه برا مطمئن شدن باید بری مامو گرافی اینجا دکتر نیستن لطفا برو

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

ببخشید کیست

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

مام میزنید؟ زیر دوتا بغلارو چک کنید شاید غده نیست ..

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مام میزنید؟ زیر دوتا بغلارو چک کنید شاید غده نیست ..

بله...زیر بغل سمت راستمه...یهو اینقد هول کردم کم مونده بود برم مامانمو بیدار کنک چک کنه

نه...امروز روز پنج شیشم پریودم بود که یهو اینو حس کردم...دردشم شدیده خیلی‌نگرانم

بعضی وقتا از گرمیه.نگران نشید. کلا گره های لنفاوی بدن که زیر بغل هم هست، وقتی سیستم ایمنی بدن پایی بیاد متورم میشن ولی نمیدونم درد دارن یا نه

بعضی وقتا از گرمیه.نگران نشید. کلا گره های لنفاوی بدن که زیر بغل هم هست، وقتی سیستم ایمنی بدن پایی ب ...

ممکنه بخاطر استرس باشه؟ این چند وقت استرس رتبه کنکورمو داشتم...وای کاش چیزی نباشه

بله...زیر بغل سمت راستمه...یهو اینقد هول کردم کم مونده بود برم مامانمو بیدار کنک چک کنه

مام میزنید یعنی؟ اخه بخاطر استفاده مداوم از مام توده خوش خیم درمیاد زیر بغل .. نباید راه عرق کردن رو ببندید

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مام میزنید یعنی؟ اخه بخاطر استفاده مداوم از مام توده خوش خیم درمیاد زیر بغل .. نباید راه عرق کردن رو ...

اره مخصوصا تو تابستون زیاد میزنم...نباید بزنم یعنی دیگه؟