۲ماه قهر کرده همه کار کردم که برگرده گل هم براش خریدم اما این سری اخلاقش خیلی فرق کرده ب هیچ صراتی مستقیم نیس حرف خودش میزنه خیلی داغونم تو این دوماه نابود شدم نمیخام از دستش بدم دیگه نمیدونم چکار کنم زندگیم داره نابود میشه خدا از باعث بانیش نگذره راه حلی دارید
شما الان آقا هستی یا خانوم؟ متن میگه آقایی، پروفایل و اسم میوه خانومی
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.