2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری بهش بگم کمکم کنید

92 بازدید | 12 پست

اگه یه کارفرما داشتین که چند ماه ازش چیز یاد میگرفتین، چند سال پیشش کار میکردین،

هرچی یاد گرفتین از اون بوده، باهم رفیق میشدین،عضو تیمش میشدین و یکم معذب هم بودین،

بعد اگه از لحاظ مالی شما رو تامین نکنه(جوری که هنوز به چشم کارآموز ببینتتون) 

چجوری باهاش صحبت میکنین که از پیشش بیاین بیرون؟ جوری که ناراحت نشه

یا به نظرتون فقط صحبت کافیه باز باهاش ادامه میدید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن ناراحت بشه

مگه من تعارف دارم برای وقت و زمانی که صرف میکنم؟ نوکر بی جیره مواجب که نگرفته

چطور اون میفهمه نباید حقوق تو رو بده و تو نباید ناراحت شی

حق خودتو بخوای مهم میشه یهو که اون ناراحت میشه یا نمیشه؟

صاف بهش بگو برام صرفه مالی نداره این روند ادامه پیدا کنه باید برم دنبال کار خودم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اصن ناراحت بشهمگه من تعارف دارم برای وقت و زمانی که صرف میکنم؟ نوکر بی جیره مواجب که نگرفتهچطور اون ...

روم نمیشه بهش بگم آدم بدی نیست نمیدونم چجوری با خودم کنار بیام انگار از لحاظ کاری یه وابستگی سمی بهش دارم

برده ک نیستی..یعنی شاگر د مدرسه چون معلم درسش داده نباید بره کلاس بالاتر

معلم پول میگیره اما اون از من پول نگرفت

درسته منم براش کار کردم اما بهم اعتماد کرد بهم فضا داد همه چیز و بهم یاد داد

نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم

خودم دیگه واقعا نمیتونم ادامه بدم باهاش

روم نمیشه بهش بگم آدم بدی نیست نمیدونم چجوری با خودم کنار بیام انگار از لحاظ کاری یه وابستگی سمی بهش ...

هیچکدوم اینا رو نداری

کم رویی

برو صاف تو چشمش نگاه کن بگو

اون لطفی بهت نکرده

اگه چیزی یادت داده در عوض چند سال بدون یک ریال پول ازت بهره کشی کرده

برای عمرت ارزش قائل باش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حقوق قانونی بهت داد؟بیمه سرموقع واریز کرد؟اضافه کاربهت داد؟

نه اما من با کلی انگیزه براش کار کردم

بهم یاد میداد من براش میدوییدم 

هر چند وقت یه مقدار پول میداد با همون کلی انگیزه داشتم

اما دیگه چند ماهه به روی خودش نیاورده

بهش بگو شرایط مالی جوری نیست که بخواهم مثل قبل کار کنم براتون احتیاج به پول دارم اگه براتون مقدور نی ...

آخه کلا دیگه از کار کردن پیشش زده شدم بخواد پول بده هم کم میده. اگه اینجوری بگم میگه باشه من حقوقتو دیگه سروقت میدم خواهش میکنه که نرم منم نمیتونم بهش نه بگم