2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

130 بازدید | 17 پست

خانوما تصور کنید یه عده ای هی بهتون میگن چرا باما رفت و آمد نمیکنین؟چرا نمیاین؟شما نمیاین ماهم رومون نمیشه بیایم خونتون و ازاین طور حرفا

واقعا هم دلیل نرفتنتون اینه که وقت نمیکنید و هیچ دلیل خاصی پشتش نیست

حالا وقتی میرید تو همون جمع همه یجوری رفتار میکنن انگار غریبه اید باهم رمزی حرف میزنن و وقتی یه سوال عادی میپرسید اصلا جواب درست حسابی نمیدن یجوری رفتار میکنن که انگار اصلا با حضورتون راحت نیستن 

شما باشید چیکار میکنید؟دفعه بعدی که ازتون گله کردن حرفی بهشون میزنید؟

یعنی کس خاصی بهتون گفته چرانمیایدیاتموم اون جمع

این پچ پچاشونم احتمالا یاکاره ای هست شوهرتون یعنی مثلاً وضعتون توپه حسودی میکنن که هی ازشمامیگن یام یه چیزی شنیدن ازتون

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم همچین ادماییو، بخاطر پارتنرم مجبورم گهگاهی ببینمشون اونم اصلا باهاشون حرف نمیزنم، چیزیم گفتن لبخند مصنوعی میزنم جوابی نمیدم، کلا خودمو میگیرم اما اوایل سعی میکردم ارتباط برقرار کنم همش ذایم میکردن  

یعنی کس خاصی بهتون گفته چرانمیایدیاتموم اون جمعاین پچ پچاشونم احتمالا یاکاره ای هست شوهرتون یعنی مثل ...

کل اون جمع میگن چرا نمیاید

من مجردم ولی خب پچ پچ نمیکنن که مثلا با صدای بلند میگن ببییین اون کاره رو کردماااا اونجا رو رفتمااااا اینا درصورتیه که خب اون حرفو فرداهم میتونن به هم بزنن چه کاریه توی جمع اینطوری رمزی بگی 

دارم همچین ادماییو، بخاطر پارتنرم مجبورم گهگاهی ببینمشون اونم اصلا باهاشون حرف نمیزنم، چیزیم گفتن لب ...

اگه از خانواده ی پارتنرت هستن و هنوز تو مرحله اشنایی هستی توی انتخابت دقت کن واقعا

اینجور موقعا رک بودن بکار میاد بگو والا باماکه راحت نیستید

حس میکنم اگه بگم خودمو کوچیک کردم

یعنی مثلا منم میخواستم موضوعات مرتبط به شمارو بدونم ولی شماها منو محرم ندونستید

خب چی میگید؟

همین حرفایی ک گفتید بهشون میگم 

آخرشم میگم دیگه از من گله نکنید ؛ حرفم پشت سرم نشنوم 

من جایی ک بهم بی اعتنایی بشه دیگه نمیام

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا